Paketa Super 500

AT_PAKETAT-SUPER_870x155.png

Zgjidh Paketën Super 500 dhe për vetëm 500 Lekë merr plot:

 • 300 minuta kombëtare;
 • 300 minuta drejt ALBtelecom Fiks;
 • 300 SMS kombëtare e drejt ALBtelecom Mobile;
 • Të vlefshme për 30 ditë!

Dërgo një SMS pa pagesë drejt 131 me tekst S5001 për të aktivizuar paketën!

 1. Për të kontrolluar balancën e paketës së aktivizuar, mund të përdorësh një nga mënyrat e mëposhtme:
  • SMS me tekst Balance në numrin 145.
  • Aplikacionin “Profili Im”
  • Menunë *100#
 1. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve kombëtarë fiksë e celularë.
 2. SMS-të kombëtare/ndërkombëtare janë të vlefshme drejt të gjitha destinacioneve kombëtare dhe ndërkombëtare.
 3. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60+60 sekonda.
 4. Me konsumimin e vëllimit të njësive brenda paketës, dhe nëse nuk ke paketë tjetër aktive, tarifimi do te vazhdojë me tarifat standarde të planit tarifor të cilit i përket.
 5. Ti ke të drejtë të konsumosh deri në tre paketa 30 ditore brenda një muaji kalendarik.
 6. Nëse je duke përdorur një nga paketat dhe njëkohësisht blen një paketë të re, atëherë përfitimet e paketës tënde të parë nuk do të jenë të vlefshme.
 7. Përfitimet e paketës nuk janë të vlefshme në roaming.
 8. Vlefshmëria e Paketës është 30 ditë.
 9. Çmimi i paketës përfshin TVSH.
 10. Kjo paketë është e vlefshme deri më datë 17 dhjetor 2018.

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

 

 

 

Përditësuar: 22 Shtator 2016