Paketa Gigastike

870x155.jpg (2)

Kjo paketë nuk është më e vlefshme për aktivizim, por nëse e keni përfituar atë përpara datës 23.10.2017, ju do të vazhdoni t'i përfitoni benefitet e saj deri në mbarimin e ofertës suaj specifike!

Me Paketën Gigastike, përfito plot 10 GB internet dhe jo vetëm!!

Paketa GIGASTIKE
Çmimi 1000 Lekë
Thirrje kombëtare 300
Thirrje drejt ALBtelecom 1000
Internet 3G/4G 10 GB
SMS kombëtare 300
Vlefshmëria 28 ditë
 1. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve në vend (ALBtelecom Mobile, Vodafone, Telekom Albania, Plus, si edhe drejt rrjeteve të tjera rurale fikse).
 2. SMS-të kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve celularë në vend (ALBtelecom Mobile, Vodafone, Telekom Albania, Plus).
 3. Vëllimi i internetit do të jetë 10 GB me shpejtësi 4G.
 4. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60+60 sekonda, ndërsa ai i internetit sipas skemës 10 kB + 10 kB.
 5. Vlefshmëria është 28 ditë.
 6. Përfitimet e paketës nuk janë të vlefshme në roaming.
 7. Regjistrimi në paketë mund të kryhet duke dërguar një SMS me tekst G1000 drejt kodit të shkurtër 131.
 8. Për të kontrolluar balancën e paketës dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 145.
 9. Nëse je I regjistruar në paketë dhe e blen sërish atë, atëherë përfitimet e paketës tënde të parë nuk do të jenë më të vlefshme, por do të zëvendësohen nga përfitimet e reja.
 10. Çmimet e mësipërme përfshijnë TVSH.
 11. Oferta është e vlefshme deri më 22.10.2017.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, faqen tonë zyrtare www.albtelecom.al ku ofrohet suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 0672000123, shkarko aplikacionin "Profili Im" në celular, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 6 Qershor 2017