Paketat e Miqësisë

AT_web_banners_AT_web_870x155_al.jpg (2)

Këto paketa nuk janë më të vlefshme për aktivizim, por nëse i keni përfituar ato përpara datës 23.10.2017, ju do të vazhdoni t'i përfitoni benefitet e tyre deri në mbarimin e ofertës suaj specifike!

PAKETAT E MIQËSISË Paketa 800 Paketa 1100 Paketa 1400 Paketa 2000
Çmimi (Lekë)* 800 1100 1400 2000
Minuta drejt ALBtelecom Mobile 300 2000 2500 3000
Minuta kombëtare 300 2000 2500 3000
Minuta me ALBtelecom fiks 1000 1000 1000 2000
Minuta ndërkombëtare 10 60
SMS drejt ALBtelecom Mobile 300 200 400 3000
SMS kombëtare 400
SMS ndërkombëtare
Internet 1 GB 3 GB 6 GB 10 GB
SMS drejt 131 për regjistrim PM800 PM1100 PM1400 PM2000

PAKETAT EKSTRA INTERNET​ MUJORE 200​ MUJORE 400​
Çmimi (Lekë)​ 200 Lekë​ 400 Lekë​
MB/GB​ 2 GB​ 4 GB​
SMS drejt 138 për regjistrim​ IE200​ IE400​
Vlefshmëria 30 ditë 30 ditë
PAKETAT EKSTRA
NDËRKOMBËTARE​
NDËRKOMBËTARE
EKSTRA 1​
NDËRKOMBËTARE
EKSTRA 2​
Çmimi​ (Lekë) 200 Lekë 350 Lekë
Minuta Ndërkombëtare​ 10 20
Teksti i SMS drejt 55444
për regjistrim​
200 350
Vlefshmëria 30 ditë 30 ditë

*Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

  1. Për të kontrolluar balancën e paketës dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 145.
  2. Minutat ndërkombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve në: Itali, Greqi, Kosovë, Bullgari, Francë, SHBA, Kanada, Belgjikë, Gjermani, Turqi, Angli, Kinë, Suedi, Spanjë, Rumani, Poloni dhe Republika Çeke.
  3. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve të tjerë kombëtarë celularë (Vodafone, Telekom Albania, Plus).
  4. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60+60 sekonda, ndërsa ai i internetit çdo 10 kB.
  5. Vlefshmëria e paketave është 4 javë nga momenti i aktivizimit.
  6. Nëse je duke përdorur një nga paketat dhe njëkohësisht blen një paketë të re, atëherë përfitimet e paketës tënde të parë nuk do të jenë të vlefshme.
  7. Ti ke të drejtë të konsumosh deri në tre paketa brenda një muaji kalendarik.
  8. Përfitimet e paketave nuk janë të vlefshme në roaming.
  9. Paketa ALBtv Mobile DHURATË është e vlefshme deri më 30 shtator 2017.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport në WhatsApp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 4 Prill 2017