Super Riniring

Nëse je Super Riniring përfito bonus për çdo rimbushje!

Super Riniring_155 AL.jpg
Bonus Niveli 1 Niveli 2 Niveli 3
Shuma e rimbushur (Lekë) 200-499 500-999 >=1000
Kohë bisede Bonus 200 500 1000
Minuta drejt ALBtelecom Fiks Pa limit Pa limit Pa limit
SMS drejt ALBtelecom Mobile FALAS 200 500 1000
MB FALAS 20 50 100
Vlefshmëria e Bonusit 30 ditë 30 ditë 30 ditë

Detajet mbi tarifat:

Thirrjet Kombëtare Tarifat
Brenda rrjetit (ALBtelecom) 29 Lekë/min
Drejt operatorëve të tjerë fiksë 29 Lekë/min
Drejt operatorëve të tjerë celularë 29 Lekë/min
SMS  
Destinacionet kombëtare 16.2 Lekë/SMS
Destinacionet ndërkombëtare 18 Lekë/SMS
Internet  
 10 KB 0.10 Lekë
MMS  
Drejt ALBtelecom Mobile  16.2 Lekë/MMS
Operatorët e tjerë celularë 36 Lekë/MMS
Operatorët e tjerë ndërkombëtarë 80 Lekë/MMS
Thirrjet Ndërkombëtare  
Zona 1 Kosovë, Greqi, Itali, Maqedoni, Turqi, Vatikan 66 Lekë/min
Zona 2 Andorra, Austri, Bjellorusi, Belgjikë, Bosnje&Hercegovinë, Bullgari, Kroaci, Qipro, Republika Çeke, Estoni, Francë, Gjermani, Hungari, Katar, Lihtenshtejn, Luksemburg, Maltë, Monako, Mal i Zi, San Marino, Serbi, Sllovaki, Slloveni, Zvicër, Tunizi 102 Lekë/min
Zona 3 Algjeri, Armeni, Azerbajxhan, Danimarkë, Egjipt, Holandë, Ishujt Faroe, Finlandë, Gjeorgji, Gjibraltar, Islandë, Irlandë, Letoni,Lituani, Moldavi, Marok, Norvegji, Poloni, Portugali, Rumani,Rusi,Spanjë, Suedi, Ukrainë, Mbretëri e Bashkuar, SHBA, Kanada, Argjentina, Australi, Bolivi, Brazil, Kili, Kina, Kolumbia, Kosta Rika, Dominica, Republika Dominikane, Ekuador, El Salvador, Finlanda, French Guiana, Guadeloupe, Guatemala, Haiti, Honduras, Hong Kong, India, Israel, Israel-RM, Japoni, Kuvajt, Malajzi, Martinik, Meksike, Nikaragua, Panama, Paraguai, Peru, Porto Riko, Arabia Saudite, Taxhikistan, Emiratet e Bashkuara Arabe, Uruguai, Venezuela. 102 Lekë/min
Zona 4 Shtete të tjera 180 Lekë/min
Zona 5 Të gjitha rrjetet satelitore 420 Lekë/min
Shërbimi i klientit (123) 5 Lekë/thirrje

*Të gjitha tarifat e mësipërme përfshijnë TVSH.

Për tarifat në Roaming kliko këtu.

  1. Oferta është ekskluzivisht vetëm për abonentët aktualë Super Riniring. Këta abonentë mund të kalojnë në planin tarifor standard ALBtelecom Mobile, por pas këtij veprimi, rikthimi në Super Riniring, nuk do të jetë më i mundur.
  2. Bonusi në kohë bisede nuk mund të shpenzohet për blerje paketash nga ALBtelecom, por vetëm për thirrje drejt rrjeteve kombëtare dhe ndërkombëtare.
  3. Bonusi nuk është i vlefshëm në Roaming.
  4. Bonusi i përfituar në kohë bisede nuk do të mund të transferohet tek një abonent tjetër.
  5. Të tre bonuset mund të aktivizohen njëkohësisht (niveli 1, niveli 2, niveli 3). Nëse aktivizohen njëkohësisht dy bonuse të njëjtë, aktivizimi i dytë zëvendëson të parin.
  6. Skema e tarifimit brenda bonusit do të jetë 60+60 sekonda, përfshirë edhe kohën e bisedës së dhuruar.
  7. Balanca e bonusit mund të kontrollohet duke dërguar SMS me tekst balance në numrin 55044, ose duke formuar *123*5# dhe pastaj butonin e thirrjes.
  8. Vlerat e mësipërme përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ose telefono Kujdesin për Klientin në 123.

Përditësuar: 21 Dhjetor 2016