Paketat e Internetit

Me Paketat e Internetit të ALBtelecom Mobile lundrimi nuk mbaron!

Paketat e Internetit 4G Ditore Javore Mujore 500 Mujore 750 Mujore 1000 Mujore 1500 Mujore 3000
Çmimi 100 Lekë 300 Lekë 500 Lekë 750 Lekë 1,000 Lekë​ 1,500 Lekë 3,000 Lekë
Vëllimi 0.5 GB 1 GB 2 GB 4 GB 6 GB 20 GB 40 GB
Vlefshmëria 24 orë 7 ditë 30 ditë 30 dite 30 dite​ 30 dite​ 30 ditë
SMS drejt 138 për regjistrim ID100 IJ300 IM500 IM750 IM1000 IM1500 IM3000
Paketat e Internetit Super Weekend 1 Super Weekend 4
Ç​mimi 200 Lekë 600 Lekë
Vëllimi 5 GB 20 GB
Vlefshmëria 48 orë (e shtune 00:00 – e diel 23:59) 4 fundjava rresht (e shtunë 00:00 – e diel 23:59)
SMS për regjistrim drejt 138 W1 W4

 1. Paketat mujore të internetit kanë vëllim interneti të limituar. Pas konsumit të përfitimeve të paketave, ti do të tarifohesh me tarifat standarde të planit tarifor të cilit i përket.
 2. Për të kontrolluar balancën, dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 138 ose akseso menunë *100#.
 3. Vëllimi i intenetit të paketave do të konsumohet për çdo 10 kByte.
 4. Nëse je duke përdorur një nga paketat e internetit dhe njëkohësisht blen një paketë të re, atëherë përfitimet e paketës tënde të parë nuk do të jenë të vlefshme.
 5. Përfitimet e paketave nuk janë të vlefshme në roaming.
 6. Të gjitha çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

 

 1. Paketa Super Weekend 1 do të mund të përdoret vetëm një fundjavë, kurse paketa Super Weekend 4 për katër fundjava të njëpasnjëshme.
 2. Ti mund t’i blesh Paketat Super Weekend 1 dhe 4 gjatë javës, nga e hëna në të diel, por mund t’i përdorësh ato vetëm gjatë fundjavës, nga ora 00:00 e ditës së shtunë deri në 23:59 të ditës së diel.
 3. Klientët me kontratë që kanë aktive një nga planet tarifore Super Smart 2500, 3500, 4500, 6000, 8000 apo 12000 do ta përfitojnë paketën Super Weekend 1 falas.
 4. Klientet me kontratë Super Smart 2500 e sipër (deri në Super Smart 12000) do të mund të aktivizojnë 1 paketë Super Weekend 1 falas për çdo fundjavë.
 5. Me konsumimin e vëllimit të internetit brenda paketës, tarifimi do të vijojë me tarifat standarde të planit tarifor të cilit i përket.
 6. Vëllimi i intenetit të paketave do të konsumohet për çdo 10 kByte.
 7. Nëse je duke përdorur një paketë weekend 1 apo weekend 4 dhe në të njëjtën kohë, brenda javës, blen përsëri të njëjtën paketë, atëherë përfitimet e paketës tënde të parë nuk do të jenë më të vlefshme.
 8. Ti mund t'i përdorësh njëkohësisht të dyja paketat Super Weekend 1 dhe Super Weekend 4.
 9. Nuk ka limit për numrin e aktivizimeve të paketave Super Weekend 1 dhe 4 brenda një muaji kalendarik.
 10. Për të kontrolluar balancën e paketës së aktivizuar, mund të përdorësh një nga mënyrat e mëposhtme:
  • SMS me tekst Balance në numrin 138.
  • Aplikacionin “Profili Im”
  • Menunë *100#
 11. Përfitimet e paketave nuk janë të vlefshme në roaming.
 12. Të gjitha çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, faqen tonë zyrtare www.albtelecom.al ku ofrohet suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 7 Dhjetor 2017