Paketat e Internetit

Paketat e internetit_Article.png (1)

Me Paketat e Internetit të ALBtelecom Mobile lundrimi nuk mbaron!

Paketat e Internetit 4G Ditore Javore Mujore 500 Mujore 750 Mujore 1000 Mujore 1500 Mujore 3000
Çmimi 100 Lekë 300 Lekë 500 Lekë 750 Lekë 1,000 Lekë​ 1,500 Lekë 3,000 Lekë
Vëllimi 0.5 GB 1 GB 2 GB 4 GB 6 GB 20 GB 40 GB
Vlefshmëria 24 orë 7 ditë 30 ditë 30 dite 30 dite​ 30 dite​ 30 ditë
SMS drejt 138 për regjistrim ID100 IJ300 IM500 IM750 IM1000 IM1500 IM3000

  1. Paketat mujore të internetit kanë vëllim interneti të limituar. Pas konsumit të përfitimeve të paketave, ti do të tarifohesh me tarifat standarde të planit tarifor të cilit i përket.
  2. Për të kontrolluar balancën, dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 138 ose akseso menunë *100#.
  3. Vëllimi i intenetit të paketave do të konsumohet për çdo 10 kByte.
  4. Nëse je duke përdorur një nga paketat e internetit dhe njëkohësisht blen një paketë të re, atëherë përfitimet e paketës tënde të parë nuk do të jenë të vlefshme.
  5. Përfitimet e paketave nuk janë të vlefshme në roaming.
  6. Të gjitha çmimet e paketave përfshijnë TVSH.
Përditësuar: 19 Gusht 2019