Paketat Ekstra

Article.png

Të duhen më shumë përfitime ekstra?

Nëse ke aktive një nga Paketat Super, tani mund të zgjedhësh një nga Paketat Ekstra Internet në mobile për më shumë vëllim interneti 4G/3G; ose Ekstra Minuta Ndërkombëtare për më shumë telefonata jashtë vendit!

Nëse ke aktive një nga paketat Super, mund të aktivizosh paketat shtesë të internetit “Ekstra 400” dhe “Ekstra 500”.

Paketat Ekstra Internet Ekstra Internet Mujore 400 Ekstra Internet Mujore 500
Çmimi  400 Lekë 500 Lekë
Vëllimi i Internetit 3 GB 4 GB
Vlefshmëria 30 ditë 30 ditë
SMS drejt 138 për regjistrim IE 400 IE 500

 

Për më shumë informacion, lexoni njoftimin këtu, vizitoni dyqanet tona ALBtelecom ose telefononi Shërbimin e Klientit në 123.

 

Paketat Ekstra Ndërkombëtare EKSTRA 1 EKSTRA 2
Çmimi  250 Lekë 400 Lekë
Minuta ndërkombëtare 20 40
Vlefshmëria 30 ditë 30 ditë
SMS drejt 55444 për regjistrim 250 400

 

 

Të duhen më shumë minuta kombëtare? 
Nëse ke aktive një nga Paketat Super 
në mobile, tani mund t'i shtosh minuta kombëtare Ekstra! 

  Paketa Kombëtare Ekstra 60
Cmimi 100 Lekë
Minuta Kombëtare 60
Vlefshmëria 30 ditë
SMS për regjistrim drejt 149 extra60

 

 

 1. Paketat Ekstra Internet Mujore 400 dhe 500 janë të vlefshme nëse ke të aktivizuar një paketë Super.
 2. Për të kontrolluar balancën e Paketave Ekstra Internet 400  e 500, dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 138.
 3. Paketat Ekstra Ndërkombëtare Ekstra 1 dhe Ekstra 2 janë të vlefshme vetëm nëse ke të aktivizuar një nga Paketat Super. Për të kontrolluar balancën e këtyre paketave, dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 145.
 4. Minutat ndërkombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve në: Itali, Greqi, Kosovë, Bullgari, Francë, SHBA, Kanada, Belgjikë, Gjermani, Turqi, Angli, Kinë, Suedi, Spanjë, Rumani, Poloni dhe Republika Çeke dhe Maqedoni.
 5. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60+1 sekonda, ndërsa ai i internetit çdo 10 kB.
 6. Vlefshmëria e paketave është 30 dite nga momenti i aktivizimit.
 7. Nëse je duke përdorur një nga paketat dhe njëkohësisht blen një paketë të re, atëherë përfitimet e paketës tënde të parë nuk do të jenë të vlefshme.
 8. Përfitimet e paketave nuk janë të vlefshme në roaming.
 9. Vlera e paketave përfshin TVSH. 

 

Detaje për Paketën Kombëtare Ekstra 60

 1. Për të kontrolluar balancën e paketës së aktivizuar, mund të përdorësh një nga mënyrat e mëposhtme:
 • Dërgo SMS me tekst Balance në numrin 149.
 • Akseso aplikacionin “Profili Im”
 • Përdor menunë *100#
 1. Paketa Kombëtare Ekstra 60 është e vlefshme nëse ke të aktivizuar një nga paketat me parapagesë Super.
 2. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve kombëtarë fiksë dhe celularë.
 3. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60+1 sekonda.
 4. Vlefshmëria e paketave është 30 ditë nga momenti i aktivizimit.
 5. Ti mund të aktivizosh një numër të pakufizuar paketash brenda një muaji kalendarik.
 6. Nëse je duke përdorur një nga paketat dhe njëkohësisht blen një paketë të re, atëherë përfitimet e paketës tënde të parë nuk do të jenë më të vlefshme.
 7. Përfitimet e paketes nuk janë të vlefshme në roaming.
 8. Vlera e paketës përfshin TVSH. 

 

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport në WhatsApp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 31 Tetor 2017