Paketat Ndërkombëtare

Paketa Nderkombetare-15.png

Rreth botës me një telefonatë!

Regjistrohu në një nga Super Paketat Ndërkombëtare të ALBtelecom Mobile dhe fol me botën si asnjëherë më parë!

Me ALBtelecom Mobile komunikimi nuk ka kufi!

  Paketa Ndërkombëtare 300 Paketa Ndërkombëtare 500
Çmimi 300 Lekë 500 Lekë
Minutat Ndërkombëtare  10  20
Vlefshmëria 30 ditë 30 ditë
Teksti i SMS drejt 55444 për regjistrim​  300 500 

Minutat nderkombetare jane te vlefshme drejt te gjithe operatoreve ne shtetet e meposhtem:

Shtetet 
Austri Kosovë
Afganistan Lituani
Belgjikë Luksemburg
Bullgari Maqedoni
Kanada​ Maltë​ 
Kinë​ Mali i Zi​ 
Qipro​ Poloni
Republika Çeke​ Portugali 
Danimarkë Rumani
Francë​ Sllovaki 
Gjermani Spanjë
Greqi Suedi
Hong Kong Tailandë
Hungari Turqi
Irlandë Mbretëri e Bashkuar
            Itali SHBA

Të duhen më shumë minuta ndërkombëtare?

Nëse ke aktive një nga Paketat mobile Super, tani mund të zgjedhësh një nga Paketat Ndërkombëtare Ekstra në celular për të folur rreth botës me një telefonatë!

  Ndërkombëtare Ekstra 1​ Ndërkombëtare Ekstra 2​​
Çmimi 250 Lekë 400 Lekë
Minutat Ndërkombëtare  20  40
Vlefshmëria 30 ditë 30 ditë
Teksti i SMS drejt 55444 për regjistrim​ 250 400

 

Shtetet 
Itali Kosove
Greqi Bullgari
SHBA France
Kanada​ Belgjikë​ 
 Gjermani​ Turqi​ 
 Angli​ Kine
Suedi  Spanjë 
Rumani Poloni
Republika Çeke​ Maqedoni 
Afganistan  
  1. Minutat e Paketave Ndërkombëtare 1 dhe 2 do të shpenzohen drejt operatorëve fiksë dhe celularë.
  2. Minutat do të jënë të vlefshme për 30 ditë nga momenti i aktivizimit të paketave.
  3. Në rast regjistrimi në një paketë të re pa mbaruar sasia e minutave dhe vlefshmëria e paketës së parë, përfitimet nga paketa e vjetër do të fshihen.
  4. Regjistrimi në këtë ofertë mund të kryhet duke dërguar një SMS me tekst “çmimi i paketës (për shembull 500)” në numrin 55444, ose nëpërmjet menusë ALBtelecom Star*100#/Ofertat e fundit/Paketat Ndërkombëtare”.
  5. Vlefshmëria e paketës së blerë mund të kontrollohet duke dërguar një SMS me tekst Balance në numrin 55444, ose nëpërmjet menusë ALBtelecom Star *100#/ Ofertat e fundit/Paketat Ndërkombëtare”/Kontrolli i balancës.
  6. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60 + 1 sekonda.
  7. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion telefono Kujdesin për Klientin në 123.

Përditësuar: 22 Shtator 2016