Detaje Paketa Super 1300 pa Limit

 1. Interneti është pa limit por do aplikohet Politika e Përdorimit të Drejtë, ku pas përfundimit të vëllimit prej 12 GB me shpejtësi 3G/4G, do të vijohet lundrimi në internet me shpejtësi të reduktuar, 128 Kbps në shkarkim të dhënash dhe 96 Kbps në ngarkim të dhënash.
 2. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve kombëtarë celularë (ALBtelecom Mobile, Vodafone Albania, One Telecommunication) dhe fiksë të tjerë.
 3. Tek minutat drejt ALBtelecom Fiks do të aplikohet Politika e Përdorimit të Drejtë, deri në 4,000 njësi. Pas konsumimit të këtyre njësive, tarifimi do të vazhdojë me tarifat standarde të planit tarifor të cilit i përket.
 4. SMS brenda rrjetit/kombëtare janë të vlefshme drejt operatorëve celularë kombëtarë (ALBtelecom Mobile, Vodafone Albania, One Telecommunication).
 5. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60 + 60 sekonda, ndërsa ai i internetit çdo 10 kB.
 6. Mund te aktivizohen deri në 3 paketa 30 ditore SUPER Pa Limit brenda një muaji kalendarik.
 7. Nëse ke aktive një nga paketat Super Pa Limit dhe dëshiron të aktivizosh një paketë tjetër Super, atëherë njësitë e paketës tënde të parë nuk do të jenë më të vlefshme.
 8. Vlefshmëria e Paketës është 30 ditë nga momenti i aktivizimit.
 9. Me konsumimin e vëllimit të njësive brenda paketës, dhe nëse nuk ke paketë tjetër aktive, tarifimi do të vazhdojë me tarifat standarde të planit tarifor të cilit i përket.
 10. Gjate vlefshmërisë së paketave Super, paketat me kohëzgjatje më të shkurtër (Ditore, Javore, Super Weekend, GigaNatën) do të kenë prioritet në konsumim krahas paketës Super aktive.
 11. Njësitë e paketave janë të vlefshme vetëm në Roaming Kosovë dhe Ballkani Perëndimor kundrejt një tarifimi shtesë. Për më shumë info, shiko këtu.
 12. Çmimi i paketës përfshin TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 10 Maj 2021