Paketa Gigastike

Paketat super_Article.png
Paketa Gigastike
Çmimi 1300
Internet 3G/4G​ 6 GB​
+ Internet 3G/4G​ 10 GB
Minuta kombëtare 600
Minuta drejt ALBtelecom Fiks 500
SMS kombëtare 600
Vlefshmëria​ 30 Ditë​
SMS drejt 131 për regjistrim GIGA

Por këtë verë, me paketën Gigastike përfiton FALAS Paketën EKSTRA+200!

 • Ekstra GB
 • Ekstra minuta
 • Ekstra SMS

Për më shumë informacion rreth secilës pakete kliko këtu!

 1. Ti mund të aktivizosh paketën duke përdorur një nga mënyrat si më poshtë:
  • Nëpërmjet aplikacionit “Profili im”
  • Duke dërguar një SMS me tekst “GIGA” drejt 131
  • Vizito dyqanin më të afërt ALBtelecom
  • Duke përdorur Menunë *100#
 2. Për të kontrolluar balancën e paketës së aktivizuar, mund të përdorësh një nga mënyrat e mëposhtme:
  • Aplikacionin “Profili Im”
  • SMS me tekst Balance në numrin 145
  • Menunë *100#
 3. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve kombëtarë celularë dhe fiks të tjerë.
 4. SMS kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve celularë kombëtarë – ALBtelecom Mobile, Vodafone Albania, One Telecommunications.
 5. Me aktivizimin e Paketës Gigastike, përfitohet:
  • 5 GB memorie nga aplikacioni Lifebox e 5 GB memorie dhuratë nga ALBtelecom.
  • Nëse aktivizon paketën Gigastike, pas 30 ditësh, memoria prej 5 GB dhuratë nga ALBtelecom do të jetë e vlefshme për të parë përmbajtjen e ngarkuar e për ta shkarkuar atë, por jo për të ngarkuar përmbajtje të re.
  • Nese nuk aktivizon një paketë të re për 6 muaj rresht, atëherë memoria e Lifebox do të fshihet.
  • Nëse bart numrin në një operator tjetër ndërkohë që ke aktiv Lifebox me 5 GB memorin nga ALBtelecom, kjo memorie do të jetë e vlefshme për të parë e shkarkuar përmbajtjen edhe për 3 muaj të tjerë nga momenti i bartjes së numrit. Pas këtij afati, memoria dhe përmbajtja e ngarkuar do të fshihen.
 6. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60+60 sekonda, ndërsa ai i internetit çdo 10 kB.
 7. Me konsumimin e vëllimit të njësive brenda paketës, dhe nëse nuk ke paketë tjetër aktive, tarifimi do te vazhdojë me tarifat standarde të planit tarifor të cilit i përket.
 8. Nëse ke aktive Paketën Gigastike dhe dëshiron të aktivizosh një paketë tjetër Super, atëherë njësitë e paketës tënde të parë nuk do të jenë më të vlefshme.
 9. Ti ke të drejtë të konsumosh deri në tre paketa 30 ditore brenda një muaji kalendarik.
 10. Njësitë e paketës janë të vlefshme vetëm në Roaming Kosovë dhe Ballkani Perëndimor kundrejt një tarifimi shtesë.
 11. Vlefshmëria e Paketës është 30 ditë nga momenti i aktivizimit.
 12. Çmimi i paketës përfshin TVSH.

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 16 Korrik 2018