Paketa Super 1100

Paketat super_Article.png
Paketa Super 1100
Çmimi 1100
Internet 3G/4G​ 3.5 GB​
Minuta kombëtare 2500
Minuta drejt ALBtelecom Fiks 500
SMS drejt ALBtelecom Mobile 1000
SMS ndër/kombëtare 500
Vlefshmëria 30 Ditë
SMS drejt 131 për regjistrim P1100

Por këtë verë, me paketën Super përfiton FALAS Paketën EKSTRA+200!

 • Ekstra GB
 • Ekstra minuta
 • Ekstra SMS

Për më shumë informacion rreth secilës pakete kliko këtu!

 1. Ti mund të aktivizosh paketën duke përdorur një nga mënyrat si më poshtë:
  • Nëpërmjet aplikacionit “Profili im”
  • Duke dërguar një SMS me tekst “P1100” drejt 131
  • Vizito dyqanin më të afërt ALBtelecom
  • Duke përdorur Menunë *100#
 2. Për të kontrolluar balancën e paketës së aktivizuar, mund të përdorësh një nga mënyrat e mëposhtme:
  • Aplikacionin “Profili Im”
  • SMS me tekst Balance në numrin 145
  • Menunë *100#
 3. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve kombëtarë celularë dhe fiks të tjerë.
 4. SMS kombëtare/ndërkombëtare janë të vlefshme drejt operatorëve celularë kombëtarë – Vodafone Albania, One Telecommunications dhe të gjithë operatorëve ndërkombëtarë.
 5. Me aktivizimin e Paketës Super 1100, përfitohet:
  • 5 GB memorie nga aplikacioni Lifebox e 5 GB memorie dhuratë nga ALBtelecom.
  • Nëse aktivizon paketën Super 1100, pas 30 ditësh, memoria prej 5 GB dhuratë nga ALBtelecom do të jetë e vlefshme për të parë përmbajtjen e ngarkuar e për ta shkarkuar atë, por jo për të ngarkuar përmbajtje të re.
  • Nese nuk aktivizon një paketë të re për 6 muaj rresht, atëherë memoria e Lifebox do të fshihet.
  • Nëse bart numrin në një operator tjetër ndërkohë që ke aktiv Lifebox me 5 GB memorin nga ALBtelecom, kjo memorie do të jetë e vlefshme për të parë e shkarkuar përmbajtjen edhe për 3 muaj të tjerë nga momenti i bartjes së numrit. Pas këtij afati, memoria dhe përmbajtja e ngarkuar do të fshihen.
 6. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60+60 sekonda, ndërsa ai i internetit çdo 10 kB.
 7. Me konsumimin e vëllimit të njësive brenda paketës, dhe nëse nuk ke paketë tjetër aktive, tarifimi do te vazhdojë me tarifat standarde të planit tarifor të cilit i përket.
 8. Nëse ke aktive Paketën Super 1100 dhe dëshiron të aktivizosh një paketë tjetër Super, atëherë njësitë e paketës tënde të parë nuk do të jene me te vlefshme.
 9. Ti ke të drejtë të konsumosh deri në tre paketa 30 ditore brenda një muaji kalendarik.
 10. Njësitë e paketës janë të vlefshme vetëm në Roaming Kosovë dhe Ballkani Perëndimor kundrejt një tarifimi shtesë.
 11. Vlefshmëria e Paketës është 30 ditë nga momenti i aktivizimit.
 12. Çmimi i paketës përfshin TVSH.
 13. Çdo aktivizim pakete nga aplikacioni Profili im do të përfitojë 4G dhuratë, të vlefshme për 28 ditë. 

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 3 Prill 2017