Paketa Super 500

Paketat super_Article.png (1)
Paketa Super 500
Çmimi 500
Internet 3G/4G​ 50 MB​
Minuta kombëtare 50
Minuta drejt ALBtelecom fiks 100
SMS drejt ALBtelecom Mobile 50
SMS nder/kombëtare
Vlefshmëria 30 Ditë
 1. Ti mund të aktivizosh paketën duke përdorur një nga mënyrat si më poshtë:
  • Nëpërmjet aplikacionit “Profili im”
  • Duke dërguar një SMS drejt 131 me tekst:  P500 për Super 500
  • Duke vizituar dyqanin më të afërt ALBtelecom
  • Duke përdorur Menunë *100#
 2. Për të kontrolluar balancën e paketës së aktivizuar, mund të përdorësh një nga mënyrat e mëposhtme:
  • Aplikacionin “Profili Im”
  • SMS me tekst Balance në numrin 145.
  • Menunë *100#
 1. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve kombëtarë celularë (ALBtelecom Mobile, Vodafone Albania, One Telecommunications) dhe fiks të tjerë.
 2. SMS kombëtare janë të vlefshme drejt operatorëve celularë kombëtarë.
 3. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60+60 sekonda, ndërsa ai i internetit çdo 10 kB.
 4. Mund të aktivizohen deri në 3 paketa 30 ditore SUPER brenda një muaji kalendarik.
 5. Nëse ke aktive një nga paketat Super dhe dëshiron të aktivizosh një paketë tjetër Super, atëherë njësitë e paketës tënde të parë nuk do të jenë më të vlefshme.
 6. Vlefshmëria e Paketës është 30 ditë nga momenti i aktivizimit.
 7. Me konsumimin e vëllimit të njësive brenda paketës, dhe nëse nuk ke paketë tjetër aktive, tarifimi do të vazhdojë me tarifat standarde të planit tarifor të cilit i përket.
 8. Gjatë vlefshmërisë së paketës Super 500, mund të mbash paralelisht paketat me kohëzgjatje më të shkurtër (Ditore, Javore, Super Weekend, GigaNatën) të cilat do të kenë prioritet në konsumim.
 9. Njësitë e paketave janë të vlefshme vetëm në Roaming Kosovë dhe Ballkani Perëndimor kundrejt një tarifimi shtesë.
 10. Çmimi i paketës përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

 

Përditësuar: 12 Shtator 2017