Paketat SUPER

Paketat super_Article.png

Fito 4GB DHURATË të vlefshme për 28 ditë, me aktivizimin e Paketës Super 700, 1100, 1300, Gigastike, apo Super 1900 nga aplikacioni "Profili Im".

Paketat Super Super 700 Super 1100 Super 1300 Gigastike Super 1900
Çmimi 700 1100 1300 1300 1900
Internet 3G/4G 300 MB 3.5 GB 6 GB 6 GB 13 GB
Internet 4G/4G+​ 3 GB
Minuta Kombëtare 200 2500 3000 600 3500
Minuta drejt rrjetit ALBtelecom Fiks 400 500 3000 500 3500
Minuta Ndërkombëtare 30 120
SMS drejt ALBtelecom Mobile 500 1000 3000 600 3000
SMS Kombëtare 500 600 600
SMS Ndërkombëtare
Dhuratë TV në ALBtv Mobile
Dhuratë me aktivizim nga aplikacioni "Profili Im" 4 GB 4 GB 4 GB 4 GB 4 GB
Vlefshmëria 30 Ditë 30 Ditë 30 Ditë 30 Ditë 30 Ditë
SMS për regjistrim drejt 131 P700 P1100 P1300 GIGA P1900

Për më shumë informacion rreth secilës pakete kliko mbi çmim në tabelë ose këtu!

 1. Ti mund ta aktivizosh paketën duke përdorur një nga mënyrat si më poshtë:
 • Nëpërmjet aplikacionit “Profili im”
 • Duke dërguar një SMS drejt 131 me tekst përkatësisht për secilën paketë si më poshtë:
 • P700 për Super 900
 • P1100 për Super1300
 • P1300 për Super 1300
 • GIGA për Gigastike
 • P1900 për Super 1900
 • Duke vizituar dyqanin më të afërt ALBtelecom
 • Duke përdorur Menunë *100#
 1. Për të kontrolluar balancën e paketës së aktivizuar, mund të përdorësh një nga mënyrat e mëposhtme:
 • Aplikacionin “Profili Im”
 • SMS me tekst Balance në numrin 145
 • Menunë *100#
 1. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve kombëtarë celularë dhe fiksë të tjerë.
 2. SMS kombëtare/ndërkombëtare janë të vlefshme drejt operatorëve celularë kombëtarë dhe ndërkombëtarë.
 3. Minutat ndërkombëtare janë të vlefshme drejt gjithë operatorëve në: Itali, Greqi, Kosovë, Bullgari, Francë, USA, Kanada, Belgjikë, Gjermani, Turqi, UK, Kinë, Suedi, Spanjë, Rumani, Poloni, Republika Çeke.
 4. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60+60 sekonda, ndërsa ai i internetit çdo 10 kB.
 5. Me aktivizimin e njërës prej Paketave Super 1100, 1300, Gigastike apo 1900, përfitohet 5 GB memorie nga aplikacioni Lifebox e 5 GB memorie dhuratë nga ALBtelecom.
 6. ALBtv Mobile do të ofrohet pa pagesë për çdo aktivizim të kësaj pakete. Paketa ALBtv mobile do të ketë vlefshmërinë e vet dhe do të aktivizohet automatikisht me këtë paketë.
 7. Me konsumimin e vëllimit të njësive brenda paketës dhe nëse nuk ke paketë tjetër aktive, tarifimi do te vazhdojë me tarifat standarde të planit tarifor të cilit ti i përket.
 8. Nëse ke aktive një nga paketat Super dhe dëshiron të aktivizosh një paketë tjetër Super, atëherë njësitë e paketës tënde të parë nuk do të jenë më të vlefshme.
 9. Njësitë e paketave Super janë të vlefshme vetëm në Roaming Kosovë dhe Ballkani Perëndimor kundrejt një tarifimi shtesë.
 10. Vlefshmëria e Paketës është 30 ditë nga momenti i aktivizimit.
 11. Çmimi i paketës përfshin TVSH.

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

 1. Ti mund ta kontrollosh balancën e vëllimit të internetit dhuratë me një nga mënyrat si më poshtë:
 • SMS drejt 143 me tekst Balance
 • Profili im app
 1. Tarifimi i internetit është sipas skemës 10+10 kb.
 2. Me mbarimin e vëlimit të internetit, do të tarifohesh sipas tarifave standarde të planit tarifor të cilit ti i përket.
 3. Paketa dhuratë e internetit mund të qëndrojë paralel me paketat e tjera të internetit.
 4. Mund të përfitohet vetëm një paketë interneti bonus për çdo paketë Super të aktivizuar.
 5. Interneti nuk është i vlefshëm në roaming.
Përditësuar: 14 Shtator 2017