Paketa Super 500

Article 1 al.png

Zgjidh Paketën Super 500 dhe për vetëm 500 Lekë merr plot:

 • 300 minuta kombëtare;
 • 300 minuta drejt ALBtelecom Fiks;
 • 300 SMS kombëtare e drejt ALBtelecom Mobile;
 • 300 MB Internet 4G/3G;
 • Të vlefshme për 28 ditë!

Dërgo një SMS pa pagesë drejt 131 me tekst S5001 për të aktivizuar paketën!

1. Për të kontrolluar balancën e paketës së aktivizuar, mund të përdorësh një nga mënyrat e mëposhtme:

  • SMS me tekst “Balance” në numrin 145.
  • Aplikacioni “Profili Im”
  • Menuja *100#

2. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve kombëtarë fiks dhe celularë.

3. SMS-të kombëtare/ndërkombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë destinacioneve kombëtare dhe ndërkombëtare.

4. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60+60 sekonda, ndërsa ai i internetit çdo 10 kB. Përparësi në konsumimin e internetit ka vëllimi i vlefshëm vetëm në rrjetin 4G.

5. Me konsumimin e vëllimit të njësive brenda paketës, dhe nëse nuk ke paketë tjetër aktive, tarifimi do te vazhdojë me tarifat standarde të planit tarifor të cilit ti i përket.

6. Ti ke të drejtë të konsumosh deri në tre paketa 4 javore brenda një muaji kalendarik.

7. Nëse je duke përdorur një nga paketat dhe njëkohësisht blen një paketë të re, atëherë përfitimet e paketës tënde të parë nuk do të jenë të vlefshme.

8. Përfitimet e paketës nuk janë të vlefshme në roaming.

9. Vlefshmëria e Paketës është 28 ditë.

10. Çmimi i paketës përfshin TVSH.

 

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

 

 

 

Përditësuar: 22 Shtator 2016