Paketa Super 700

Paketat-Super-Article.png

Super komunikim në celular me paketën Super 700!

Super 700
Çmimi 700
Minuta Kombëtare 200
Minuta drejt rrjetit ALBtelecom Fiks 400
SMS drejt ALBtelecom Mobile 400
SMS Kombëtare
Internet 3G/4G 300 MB
Vlefshmëria 30 Ditë
SMS për regjistrim drejt 131 S700

Për më shumë informacion rreth secilës pakete kliko këtu!

 1. Për të kontrolluar balancën e paketës së aktivizuar, mund të përdorësh një nga mënyrat e mëposhtme:
  • SMS me tekst Balance në numrin 145.
  • Aplikacionin “Profili Im”
  • Menunë *100#
 1. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve kombëtarë fiksë e celularë.
 2. SMS-të kombëtare/ndërkombëtare janë të vlefshme drejt të gjitha destinacioneve kombëtare dhe ndërkombëtare.
 3. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60+60 sekonda, ndërsa ai i internetit çdo 10 kB. Përparësi në konsumimin e internetit ka vëllimi i vlefshëm vetëm në rrjetin 4G.
 4. Me konsumimin e vëllimit të njësive brenda paketës, dhe nëse nuk ke paketë tjetër aktive, tarifimi do te vazhdojë me tarifat standarde të planit tarifor të cilit i përket.
 5. Ti ke të drejtë të konsumosh deri në tre paketa 30 ditore brenda një muaji kalendarik.
 6. Nëse je duke përdorur një nga paketat dhe njëkohësisht blen një paketë të re, atëherë përfitimet e paketës tënde të parë nuk do të jenë të vlefshme.
 7. Përfitimet e paketës nuk janë të vlefshme në roaming.
 8. Vlefshmëria e Paketës është 30 ditë.
 9. Çmimi i paketës përfshin TVSH

 

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 12 Shtator 2017