Paketat SUPER

AT_Paketat Super_870X155_AL.png

Super komunikim në celular me paketat më të mira në treg!

Fito 4GB DHURATË me aktivizimin e Paketës Super 1100, 1300, Gigastike, apo Super 1900 nga aplikacioni "Profili Im", të vlefshme për 28 ditë.

Paketat Super Super 700 Super 1100 Super 1300 Gigastike Super 1900
Çmimi 700 1100 1300 1300 1900
Minuta Kombëtare 200 2500 3000 400 3500
Minuta drejt rrjetit ALBtelecom Fiks 400 500 3000 400 3500
Minuta Ndërkombëtare 30 60
SMS drejt ALBtelecom Mobile 400 1000 2500 400 3000
SMS Kombëtare 500 400 300
SMS Ndërkombëtare
Internet 3G/4G 300 MB 3 GB 5 GB 5 GB 12 GB
Internet 4G/4G+ 3 GB
Përfitime të tjera(Internet 3G/4G) 10 GB
Dhuratë 20% zbritje në lojërat VR TV në ALBtv Mobile
Dhuratë me aktivizim nga aplikacioni "Profili Im" 4 GB 4 GB 4 GB 4 GB
Vlefshmëria 30 Ditë 30 Ditë 30 Ditë 30 Ditë 30 Ditë
SMS për regjistrim drejt 131 S700 S1100 S1300 G1300 S1900

Për më shumë informacion rreth secilës pakete kliko mbi çmim në tabelë ose këtu!

 1. Për të kontrolluar balancën e paketës së aktivizuar, mund të përdorësh një nga mënyrat e mëposhtme:
  • SMS me tekst Balance në numrin 145.
  • Aplikacionin “Profili Im”
  • Menunë *100#
 1. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve kombëtarë fiksë e celularë.
 2. SMS-të kombëtare/ndërkombëtare janë të vlefshme drejt të gjitha destinacioneve kombëtare dhe ndërkombëtare.
 3. Minutat ndërkombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve në: Itali, Greqi, Kosovë, Bullgari, Francë, SHBA, Kanada, Belgjikë, Gjermani, Turqi, Angli, Kinë, Suedi, Spanjë, Rumani, Poloni dhe Republika Çeke.
 4. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60+60 sekonda, ndërsa ai i internetit çdo 10 kB. Përparësi në konsumimin e internetit ka vëllimi i vlefshëm vetëm në rrjetin 4G.
 5. Me aktivizimin e njërës prej Paketave Super 1300, Gigastike apo 1900, përfitohet:
  • 5 GB memorie nga aplikacioni Lifebox e 5 GB memorie dhuratë nga ALBtelecom.
 6. Nëse aktivizon një paketë Super 1300, Gigastike apo Super 1900, pas 30 ditësh, memoria prej 5 GB dhuratë nga ALBtelecom do të jetë e vlefshme për të parë përmbajtjen e ngarkuar e për ta shkarkuar atë, por jo për të ngarkuar përmbajtje të re.
 7. Nese nuk aktivizon një nga tre paketat Super të lartpërmendura për 6 muaj rresht, atëherë memoria e Lifebox do të fshihet.
 8. Nëse bart numrin në një operator tjetër ndërkohë që ke aktiv Lifebox me 5 GB memorin nga ALBtelecom, kjo memorie do të jetë e vlefshme për të parë e shkarkuar përmbajtjen edhe për 3 muaj rresht nga momenti i bartjes së numrit. Pas këtij afati, memoria dhe përmbajtja e ngarkuar do të fshihen.
 9. Me konsumimin e vëllimit të njësive brenda paketës, dhe nëse nuk ke paketë tjetër aktive, tarifimi do te vazhdojë me tarifat standarde të planit tarifor të cilit i përket.
 10. Ti ke të drejtë të konsumosh deri në tre paketa 30 ditore brenda një muaji kalendarik.
 11. Nëse je duke përdorur një nga paketat dhe njëkohësisht blen një paketë të re, atëherë përfitimet e paketës tënde të parë nuk do të jenë të vlefshme.
 12. Përfitimet e paketës nuk janë të vlefshme në roaming.
 13. Vlefshmëria e Paketës është 30 ditë.
 14. Vlefshmëria e shërbimit ALBtv Mobile është 30 ditë nga momenti i aktivizimit.
 15. Çmimi i paketës përfshin TVSH

 

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 14 Shtator 2017