Tarifa Standarde

Paketa Standarde me parapagesë e ALBtelecom Mobile është zgjedhja më e mirë për të hyrë në botën e mrekullueshme të komunikimeve celulare.

Thirrjet Kombëtare Lekë/ minutë 
Drejt numrave ALBtelecom Mobile  29.0 Lekë/Min
Drejt operatorëve të telefonisë fikse 29.0 Lekë/Min
Drejt operatorëve të tjerë celularë kombëtarë Telekom Albania/Vodafone Albania 29.0 Lekë/Min
SMS  
Drejt operatorëve kombëtarë 16.2 Lekë/SMS
Drejt operatorëve ndërkombëtarë 18.0 Lekë/SMS
Internet në celular / 3G  
10 kB 0.10 Lekë
MMS  
Drejt numrave ALBtelecom Mobile  16.2 Lekë/MMS
Drejt operatorëve të tjerë celularë 36.0 Lekë/MMS
Drejt operatorëve ndërkombëtarë 80.004 Lekë/MMS
Thirrjet ndërkombëtare  
Zona 1
Itali, Greqi, Kosovë, Maqedoni, Turq​i.
66 Lekë/min
Zona 2

Andora, Austri, Bjellorusi, Belgjikë, Bosnjë Hercegovinë, Bullgari, Kroaci, Qipro, Republika Çeke, Estoni, Francë, Gjermani, Hungari, Katar, Lihtenshtajn, Luksemburg, Maltë, Monako, Mali i Zi, San Marino, Serbi, Sllovaki, Slloveni, Zvicër, Tunizi​. 
 102 Lekë/min
Zona 3

Algjeri, Armeni, Azerbajxhan, Danimarkë, Egjipt, Holandë, Ishujt Faroe, Finland, Gjeorgji, Gjibraltar, Islandë, Irlandë, Letoni, Lituani, Kanada, Moldavi, Marok, Norvegji, Poloni, Portugali, Rumani, Federata Ruse, Spanjë, Suedi, Ukrainë, Britani e Madhe, SHBA, Uzbekistan, Argjentinë, Australi, Bolivi, Brazil, Kili, Kinë, Kolumbi, Kosta Rika, Republika Domenikane, Ekuador, El Salvador, Guiana Franceze, Guadelupe, Guatemala, Haiti, Honduras, Hong Kong, Indi, Izrael, Japoni, Kuvajt, Malaizi, Martinik, Meksikë, Nikaragua, Panama, Paraguai, Peru, Porto Riko, Arabi Saudite, Taxhikistan, Emiratet e Bashkuara Arabe, Uruguai, Venezuelë​. 
102 Lekë/min
Zona 4

Shtete të tjera
180 Lekë/min
Zona 5

Të gjitha rrjetet satelitore
420 Lekë/min
Kujdesi për Klientin (123) Pa pagesë
  • Të gjitha tarifat e mësipëme përfshijnë TVSH.
  • Skema e tarifimit për çdo telefonatë të kryer do të jetë 60+1.

 

Çmimet Roaming
  Thirrjet dalëse drejt të gjitha destinacioneve 
(lekë/minutë)
Thirrjet hyrëse drejt te gjita destinacioneve 
(lekë/minutë)
SMS Dalëse
 (lekë/sms)
Internet 
(Lekë/MB)
PromoZone 1 25 25 10 20
Promo Zone 2 50 50 10 20
Zona 1 100 100 35 750
Zona 2 200 200 50 1000
Zona 3 300 300 60 2000

Të gjitha tarifat e mësipërme janë me TVSH.

SMS Hyrëse ne Roaming janë pa pagesë.

Thirrjet dalëse tarifohen sipas skemës 60+10 sekonda ndërsa për thirrjet hyrëse koha fillestare është 30 sekonda dhe më pas aplikohet cmimi cdo 10 sekonda.

lnterneti në Roaming tarifohet sipas skemës 10 + 10 KB.

Për numrat me parapagesë, shërbimi i internetit në Roaming nuk ofrohet automatikisht, por aktivizohet duke telefonuar kodin *125#.

ALBtelecom Mobile Zonat Roaming

 

Promo Zone 1:

Për abonentët me Kontratë : Austri(T-Mobile), Bosnia &Hercegovina (BH Telecom), Belgjikë (Belgacom/Proximus), Bullgari (Telenor), Republika Ceke (T-Mobile/Deutche Telekom), Estoni(Tele2), Finlande(DNA), France (Bouygues Telecom, Orange France), Gjermani (T-Mobile,O2 /Telefonica), Greqi(WIND), Itali(3/Wind,TIM), Kanada(Bell ,Telus), Kazakistan(Tele2), Kine (China Unicom), Kosove(IPKO,Vala), Kroaci(Tele 2,T-Mobile), Letoni (Tele2), Lituani(Tele2), Luksemburg(Tango), Mali I Zi(Mtel), Maqedoni(Vip), Hollande(KPN), Mbreteri e Bashkuar(O2/Telefonica), Poloni (Play/P4), Rumani (Orange), Serbi (Vip/A1 Telekom Austria), Slloveni(Mobitel/Telekom Slovenia), Spanje(Movistar/Telefonica), Suedi(Comviq/Tele2), Turqi(Avea/Turk Telekom, Turkcell), Zvicer (Swisscom), SHBA (AT&T).

Për abonentët me parapagesë: Austri (T-Mobile), Belgjikë (Belgacom/Proximus), Bosnia & Hercegovina (BH Telecom), Bullgari (Telenor), Estoni (Tele2), Finlande (DNA), France (Bouygues Telecom, Orange France), Gjermani (T-Mobile, O2 /Telefonica), Greqi (WIND), Itali (3/Wind,TIM), Kanada (Bell ,Telus), Kazakistan (Tele2), Kine(China Unicom), Kosove(IPKO,Vala), Kroaci (Tele 2,T-Mobile), Letoni (Tele2), Lituani(Tele2), Luksemburg(Tango), Mali i Zi(Mtel), Maqedoni(Vip), Hollande(KPN), Mbreteri e Bashkuar(O2/Telefonica), Poloni (Play/P4), Republika Ceke (T-Mobile/Deutche Telekom), Rumani(Orange), Slloveni(Mobitel/Telekom Slovenia), Suedi(Comviq/Tele2), Turqi(Avea/Turk Telekom, Turkcell), Zvicer(Swisscom), SHBA (AT&T).

 

Promo Zone 2:

Për abonentët me Kontratë: Austri (3 (CK Hutchison), A1 Telekom ), Bjellorusi (Velcom ), Bullgari (Mtel ), Kanada (Videotron ), Kroaci (Vipnet ), Republika Ceke (O2, Vodafone ), Danimarke (YouSee /TDC), 3 (Hutchinson) ), Egjipt (Vodafone ), France (Free Mobile ), Gjermani (Vodafone), Greqi (Vodafone, Cosmote ), Hungari (T-Mobile, Vodafone ), Islande (Nova ), Irelande (3 (CK Hutchison), Vodafone ), Itali (Vodafone ), Xhersej (JT ), Lihtenshtein (FL1 (Telecom Liechtenstein) ), Luksemburg (P&T ), Maqedoni (Makedonski Telekom/T-Mobile ), Malte (Vodafone ), Mali I Zi (Telenor ), Hollande (Tele2, Vodafone,T-Mobile ), Zelanda e Re (Vodafone ), Poloni (T-Mobile), Portugali (Vodafone ), Rumani (Telekom Romania (OTE), Vodafone ), Serbi (Telenor), Sllovaki (O2 (PPF), T-Mobile ), Slloveni (A1 , Telemach Mobil ), Afrika e Jugut (Vodacom ), Spanje (Vodafone ), Suedi (3 (CK Hutchison) ), Zvicer (Salt ), Turqi (Vodafone ), Mbreteri e Bashkuar (3 (CK Hutchison), Vodafone ), SHBA (Telna)

Për abonentët me parapagesë: Austri (A1 Telekom), Afrika e Jugut (Vodacom), Bjellorusi (Velcom), Republika Ceke (Vodafone, O2), Kroaci (Vipnet), Danimarke (TDC), Egjipt (Vodafone ), France (Free Mobile), Gjermani (Vodafone), Greqi (Cosmote; Vodafone), Itali (Vodafone), Xhersej (JT), Hungari (T-Mobile; Vodafone), Irlande (Vodafone), Luksemburg (P&T), Maqedoni (T-Mobile), Malte (Vodafone), Mali i Zi (Telenor), Holande (Vodafone), Zelanda e Re (Vodafone), Portugali (Vodafone), Rumani (Vodafone), Serbi (Telenor), Slloveni (Telemach), Sllovaki (T-Mobile, O2), Spanje (Vodafone), Turqi (Vodafone), Mbreteri e Bashkuar (Vodafone, 3 (CK Hutchison), Zvicer (Salt).

 

Zona 1: Austri, Azerbaixhan, Bjellorusi, Belgjike, Bosnje-Hercegovina, Bullgari, Danimarke, Estoni, Finlande, France, Gjeorgji, Gjermani, Hungari, Hollande, Island, Irlande, Itali, Kanada, Kosova, Letoni, Lihtenshtejn, Lituania, Luksemburg, Malta, Moldavi, Monako, Mali i Zi, Mbreteri e Bashkuar, Norvegji, Poloni, Portugali, Qipro, Rumani, Republika Ceke, Rusi, San Marino, Serbi, SH.B.A, Sllovaki, Slloveni, Spanje, Suedi, Zvicer (operatoret qe perfshihen ne Promo Zone dhe Promo Zone 2 nuk jane pjese e kesaj zone).

 

Zona 2: Bahrein, Bangladesh, Belize, Bermuda, Bolivi, El Salvador, Fixhi, Gabonese, Gambia, Indi, Iran,Indonezi, Irak, Kamboxhia, Kazakistan, Kenia, Kepi i Gjelber, Kongo, Kosta Rika, Liban, Lesoto, Liberi, Mauritani, Meksike, Niger, Nigeri, Pakistan, Panama, Peru, Porto Riko, Tunizi, Zelande e Re (operatorët që janë përmendur në Zonën promo nuk përfshihen në shtetet e kësaj zone).

 

Zona 3: Afganistan, Algjeri, Angola, Arabia Saudite,Argjentine, Armeni, Australi, Bahamas, Brazil, Kili, Egjipt, Emiratet e Bashkuara Arabe, Filipine,Gana, Gjibraltar, Guatemala, Izrael, Japoni, Jordani, Katar, Kina, Kirgistan, Kolumbi, Kuba, Kuvait, Libi, Malajzi, Maldive, Marok, Palestine, Paraguaj, Senegal, Singapor, Siri, Sri Lanka, Tailande, Taxhikistan, Turkmenistan, Uganda, Ukraine, Uruguaj, Uzbekistan, Venezuela, Vietnam, Xhamaika dhe shtete te tjera (operatorët që janë përmendur në Zonën promo nuk përfshihen në shtetet e kësaj zone).

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me Chat online ose WhatsApp dhe Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Shërbime të tjera 

Shërbimi Lekë/SMS
Psikologu 60
Miq të rinj  60
Poet  120
Kamasutra  120
Tarot  120
Dita e lindjes  120
Tradhëtia 120
Përshtatje me Vjehrrën 120
Përshtatje me Partnerin 120
Barcaleta 120
Barcaleta pikante 120

 *Për tarifa të shërbimeve të tjera kliko këtu.

Përditësuar: 20 Dhjetor 2016