Oferta


Komuniko me paketat "Welcome" në celular!

Udhëto i sigurt me ALBtelecom Roaming dhe qëndro kudo i lidhur!

Këtë verë zgjidh të komunikosh me paketën më të lirë!

Super thjesht për të marrë një 10! 10 GB Internet 300 min kombëtare

Shto kreditin duke folur me miqtë e tu jashtë Shqipërisë!

Aktivizo një numër të ri në rrjetin ALBtelecom Mobile dhe për plot 12 muaj do të përfitosh falas Minuta, Internet & SMS për çdo rimbushje.

Përditësuar: 16 Shtator 2016