Dashuro me ALBtelecom

Zgjidh një nga dy dhuratat për njeriun tënd të zemrës

Këtë Shën Valentin, të duhet një dhuratë për njeriun e zemrës?

Dhuro:

General Mobile 4G me 15% zbritje

ose

General Mobile 5 Plus me 10 % zbritje,

+

Ne të dhurojmë 3 GB Internet 4G & 10 minuta ndërkombëtare çdo muaj, për 12 muaj rresht!

Detaje:

 

 • Përfitimi i internetit 3 GB është automatikisht i vlefshëm për 30 ditë dhe 10 minuta ndërkombëtare përfitohen nga rimbushja e parë e muajit me 1,000 Lekë e sipër, të vlefshme për 30 ditë. Këto përfitime do të merren çdo muaj për 12 muaj rresht.
 • Për të kontrolluar balancën e internetit dhe minutave ndërkombëtare dërgo një SMS me tekst Balance drejt numrit 148.
 • Minutat ndërkombëtare janë të vlefshme drejt operatorëve në plot 17 shtete: Itali, Greqi, Kosovë, Bullgari, Francë, SHBA, Kanada, Gjermani, Turqi, Belgjikë, Angli, Kinë, Suedi, Spanjë, Rumani, Poloni dhe Republikën Çeke.
 • Skema e tarifimit për internetin është 10 Kb + 10 Kb.
 • Vellimi i minutave ndërkombëtare do të shpenzohet sipas skemës 60 + 1 sekonda.
 • Përfitimet e kësaj oferte nuk mund të përdoren në Roaming.
 • Pas konsumimit të përfitimeve të kësaj oferte do të tarifohesh me tarifat standarde të planit tarifor të cilit ti i përket.

Kjo ofertë do të jetë e vlefshme për një periudhë të limituar.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

 

 • Përfitimi i internetit 3 GB është automatikisht i vlefshëm për 30 ditë dhe 10 minuta ndërkombëtare përfitohen nga rimbushja e parë e muajit me 1,000 Lekë e sipër, të vlefshme për 30 ditë. Këto përfitime do të merren çdo muaj për 12 muaj rresht.
 • Për të kontrolluar balancën e internetit dhe minutave ndërkombëtare dërgo një SMS me tekst Balance drejt numrit 148.
 • Minutat ndërkombëtare janë të vlefshme drejt operatorëve në plot 17 shtete: Itali, Greqi, Kosovë, Bullgari, Francë, SHBA, Kanada, Gjermani, Turqi, Belgjikë, Angli, Kinë, Suedi, Spanjë, Rumani, Poloni dhe Republikën Çeke.
 • Skema e tarifimit për internetin është 10 Kb + 10 Kb.
 • Vellimi i minutave ndërkombëtare do të shpenzohet sipas skemës 60 + 1 sekonda.
 • Përfitimet e kësaj oferte nuk mund të përdoren në Roaming.
 • Pas konsumimit të përfitimeve të kësaj oferte do të tarifohesh me tarifat standarde të planit tarifor të cilit ti i përket.

Kjo ofertë do të jetë e vlefshme për një periudhë të limituar.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 10 Shkurt 2017