Dhurata e Ditëlindjes

AT_Birthday-Gift_Web-777x260.png

Në ditën e ditëlindjes tënde ALBtelecom të dhuron:

1000 minuta kombëtare
1000 minuta me ALBtelecom Fiks
1000 SMS kombëtare
6 GB Internet
Të vlefshme për 7 ditë

  1. Për të përfituar dhuratën duhet të paraqitesh në dyqanin më të afërt ALBtelecom me dokumentin tënd të indentifikimit në ditën e ditëlindjes tënde.
  2. Për të verifikuar njësitë e mbetura të dhuratës, dërgoni një SMS me tekst "Balance" drejt numrit 145.
  3. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve në vend: ALBtelecom Mobile, Vodafone, Telekom Albania, Plus dhe të tjerë fiksë kombëtarë.
  4. Vëllimi i minutave do të shpenzohet çdo 60 sekonda, ndërsa ai i internetit 10 Kbps.
  5. Përfitimet nuk janë të vlefshme në roaming. 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom dhe Eagle Mobile, faqen tonë zyrtare www.albtelecom.al ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 16 Shtator 2016