Oferta e aktivizimit të numrit

Aktivizo një numër të ri në rrjetin Eagle Mobile dhe për plot 12 muaj do të përfitosh falas Minuta, Internet & SMS për çdo rimbushje.

870x155_al.jpg (1)

Tashmë edhe 5GB Internet dhuratë të vlefshme për 30 ditë.

Bonus në Rimbushje:

Rimbush Bonus Vlefshmëria Çmimi
Nga 500 në 999 Lekë 300 minuta kombëtare + 1 GB Internet 14 ditë Falas
Mbi 1000 Lekë 300 minuta kombëtare + 300 SMS kombëtare + 2 GB 14 ditë Falas

mimet e mësipërme janë me TVSH.

  1. Përfitimet e bonusit do të jenë të vlefshëm për 14 ditë dhe mundësohen automatikisht me rimbushjen e parë të muajit. Vlera e rimbushjes do të mbetet gjendje në llogari.
  2. Bonusi nga rimbushja do të përfitohet  për 12 muaj rresht.
  3. Për të kontrolluar balancën dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 130.
  4. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve kombëtare: Eagle Mobile, Vodafone, Telekom Albania, Plus dhe operatorëve të tjerë kombëtarë fiksë.
  5. Vëllimi i minutave të bonusit do të shpenzohet sipas skemës 60+60 sekonda, ndërsa vëllimi i Internetit çdo 10 kB.
  6. Pas konsumimit të përfitimeve të bonusit, do të tarifohesh me tarifat standarde të planit tarifor të cilit ti i përket.
  7. Përfitimet e paketave nuk janë të vlefshme në roaming.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet ALBtelecom ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 19 Dhjetor 2016