Oferta e bartjes së numrit

Bashkohu me rrjetin ALBtelecom Mobile!

MNP_870x155_al.jpg

Bashkohu me rrjetin ALBtelecom Mobile dhe përfito 5 GB internet e 100 Lekë kredit fillestar dhuratë, si dhe 30% zbritje në Paketat e Miqësisë për plot 6 muaj rresht!

PAKETAT E MIQËSISË Paketa
800
Paketa
1100
Paketa
1400
Paketa
2000
Çmimi standarde (Lekë)* 800 1100 1400 2000
Çmimi ofertës (Lekë) 560 770 980 1400
Minuta drejt Eagle Mobile 300 2000 2500 3000
Minuta kombëtare 300 2000 2500 3000
Minuta me ALBtelecom fiks 1000 1000 1000 2000
Minuta ndërkombëtare 10 60
SMS drejt Eagle Mobile 300 200 400 3000
SMS kombëtare 400
SMS ndërkombëtare
Internet 500 MB 3 GB 6 GB 10 GB
SMS drejt 131 për regjistrim PM800 PM1100 PM1400 PM2000

*Çmimet e mësipërme përfshijnë TVSH.

  • Për të kontrolluar balancën dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 145.
  • Krediti fillestar mund të konsumohet sipas dëshirës, për thirrje e SMS drejt të gjitha destinacioneve kombëtare e ndërkombëtare, apo për të lundruar në internet dhe do të tarifohet sipas tarifave standarde të planit tarifor të cilit ti I përket.
  • Minutat ndërkombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve në: Itali, Greqi, Kosovë, Bullgari, Francë, SHBA, Kanada, Belgjikë, Gjermani, Turqi, Angli, Kinë, Suedi, Spanjë, Rumani, Poloni dhe Republika Çeke.
  • Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve të tjerë kombëtarë celularë (Vodafone, Telekom Albania, Plus).
  • Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60+60 sekonda, ndërsa ai I internetit çdo 10 kB.
  • Vlefshmëria e paketave është 4 javë nga momenti i aktivizimit.
  • Nëse je duke përdorur një nga paketat dhe njëkohësisht blen një paketë të re, atëherë përfitimet e paketës tënde të parë nuk do të jenë të vlefshme.
  • Ti ke të drejtë të konsumosh deri në tre paketa brenda një muaji kalendarik.
  • Përfitimet e paketave nuk janë të vlefshme në roaming.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet ALBtelecom ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 19 Dhjetor 2016