Të duhet një smartphone i ri? Merr General Mobile 5!

AT_web_banners_AT_web_870x155_al.jpg

Të duhet një smartphone i ri? Merr General Mobile 5!

Për vetëm 13,900 Lekë merr smartphone-in me parametrat më të fundit, General Mobile 5G:

 • Versioni më i fundit i Android
 • Ekran 5 polësh (inch)
 • 13 MP kamera kryesore
 • Shërbime në 4G dhe Wi-Fi,
 • Procesor quad-core (versioni me 64 bit)
 • 16 GB memorje e brendshme (që shtohet me Micro SD),
 • Dy ngjyra: i zi dhe i bardhë

Merr BONUS 3 GB internet për 12 muaj rresht, si edhe për çdo rimbushje mbi 1,000 Lekë të japim dhuratë 10 minuta ndërkombëtare drejt 17 shteteve.

Dhe jo vetëm!

Gjithashtu përfito ofertën me 30% zbritje në Paketat e Miqësisë 1100, 1400 dhe 2000 për plot 12 muaj.

30% zbritje në Paketat e Miqësisë​ Paketa 1100 Paketa 1400 Paketa 2000
Çmimi​ 1100 1400 2000
Çmimi me 30% zbritje​ 770 980 1400
Minuta drejt Eagle Mobile​ 2000 2500 3000
Minuta kombëtare​ 2000 2500 3000
Minuta me ALBtelecom fiks​ 1000 1000 2000
Minuta ndërkombëtare​ 10 60
SMS drejt Eagle Mobile​ 200 400 3000
SMS kombëtare​ 400
SMS ndërkombëtare​
Internet​ 3 GB 6 GB 10 GB
Vlefshmëria​ 28 ditë 28 ditë​ 28 ditë​
 1. Nga oferta e smartphone do të përfitosh edhe një kartë SIM me parpagesë dhuratë, financim me 0% interes nga BKT Prima Card, si edhe mundësi pagese me lekë në dorë, me kartë debiti, apo krediti.
 2. Për të kontrolluar balancën e paketes me aparat (dhurata prej 3 GB internet dhe 10 minutat ndërkombëtare) dërgo një SMS me tekst Balance në 148.
 3. Minutat ndërkombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve në: Itali, Greqi, Kosovë, Bullgari, Francë, SHBA, Kanada, Belgjikë, Gjermani, Turqi, Angli, Kinë, Suedi, Spanjë, Rumani, Poloni dhe Republika Çeke.
 4. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60 + 60 sekonda, ndërsa ai i internetit çdo 10 kB.
 5. Përfitimet e paketave nuk janë të vlefshme në roaming.
 6. Bonusi për rimbushje aplikohet për çdo rimbushje nga 1,000 Lekë e sipër dhe vlen për 30 ditë nga momenti i ofrimit. Ai ofrohet vetëm për rimbushjen e parë të muajit kalendarik.
 7. Të gjitha çmimet e mësipërme përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat-in tonë online apo në
Whatsapp/Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 26 Prill 2017