Të shpërblejmë për çdo thirrje ndërkombëtare (e vlefshme deri më 23.11.2017)

AT_web_banners_AT_web_870x155_al.jpg

Tani, ALBtelecom të shpërblen për çdo telefonatë ndërkombëtare hyrëse.

Fol shumë, fol shpesh e fol gjatë, pasi do të fitosh plot 10 Lekë kohe bisede kredi për çdo 60 sekonda telefonatë që do të marrësh nga jashtë Shqipërisë.

Vlerën e dhuruar në formë krediti do të mund ta konsumosh sipas dëshirës, për thirrje e SMS drejt të gjitha destinacioneve kombëtare e ndërkombëtare, apo për të lundruar në internet.

  1. Oferta është e vlefshme për të gjithë abonentët e rinj apo ekzistues pjesë e planeve tarifore Standard me Parapagesë dhe Super Riniring.
  2. Krediti dhuratë fitohet për çdo telefonatë ndërkombëtare hyrëse dhe për çdo 60 sekonda telefonatë që do të marrësh, do të të dhurojmë 10 Lekë shtesë në balancën tënde.
  3. Sa më shumë minuta ndërkombëtare të marrësh drejt numrit tënd, aq më i madh do të jetë krediti që do të të akumulohet në balancë.
  4. Vlera e dhuruar në formë krediti mund të konsumohet sipas dëshirës, për thirrje e SMS drejt të gjitha destinacioneve kombëtare e ndërkombëtare, apo për të lundruar në internet dhe do të tarifohet sipas tarifave standarde të planit tarifor të cilit ti i përket.
  5. Për të kontrolluar balancën dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 145.
  6. Përfitimet e ofertës nuk mund të përdoren në Roaming.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, faqen tonë zyrtare ku ofrohet suport me chat online, merr suport në WhatsApp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 19 Prill 2017