Mobile Wi-Fi

Article-banner.png

Si ta marrësh internetin me vete kudo ku shkon?

Për vetëm 5,500 Lekë përfito:

 • Pajisje Mobile Wi-Fi
 • 5 GB Internet
 • 1 Kartë Data SIM

Dy paketa të dedikuara interneti për pajisjen Mobile Wi-Fi:

Giga Super 25 Giga Super 50
Çmimi 1,500 Lekë 2,500 Lekë
Vëllimi i internetit 25 GB 50 GB
Vlefshmëria 30 ditë 30 ditë

 1. Pajisjen mund ta gjesh në çdo dyqan ALBtelecom.
 2. Ti mund t’i aktivizosh paketat e internetit:
  • Nëpëmjet aplikacionit “Profili im”
  • Duke dërguar një SMS drejt 138 me tekst:
   • G25 për paketën Giga Super 25
   • G50 për paketën Giga Super 50 
  • Duke vizituar dyqanin më të afërt ALBtelecom
  • Duke përdorur Menunë *100#
 3. Karta SIM, e cila përfitohet falas, do të ketë vlefshmëri 360 ditë.
 4. Përfitimi fillestar prej 5 GB falas me blerjen e pajisjes do të ketë vlefshmëri 14 ditë dhe do të përfitohet vetëm 1 herë, kur klienti blen pajisjen së bashku me kartën SIM.
 5. Vëllimi i internetit do të shpenzohet sipas skemës 10+10 kb. Tarifa e vëllimit të internetit është 0,10 Lekë/10 kb.
 6. Paketat mujore të internetit kanë vëllim interneti të limituar. Pas konsumit të përfitimeve të paketave, ti do të tarifohesh me tarifat standarde të planit tënd tarifor.
 7. Për të kontrolluar balancën e paketës së aktivizuar, mund të dërgosh SMS me tekst “Balanca’’ drejt 138; për balancën e paketës fillestare të internetit 5 GB, duke përdorur aplikacionin “Profili im”.
 8. Nëse je duke përdorur një nga paketat e internetit dhe njëkohësisht blen sërish të njëjtën paketë, atëherë përfitimet e paketës tënde të parë nuk do të jenë të vlefshme.
 9. Përfitimet e paketave nuk janë të vlefshme në Roaming.
 10. Ti mund të kesh paralelisht paketat mujore të internetit: Giga Super 25, Giga Super 50, si edhe Paketat 500/750/1000/1500/3000.
 11. Të gjitha çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 11 Shtator 2020