Paketa


FOL, SHKRUAJ DHE LUNDRO ME PAKETAT E MIQËSISË!

Kombinimet më të ëmbla, krijuar vetëm për ty!

Regjistrohu në një nga Super Paketat Ndërkombëtare të ALBtelecom Mobile dhe fol me botën si asnjëherë më parë!
Përditësuar: 16 Shtator 2016