Paketa 2000

Paketa_2000_870x155_al.jpg

Zgjidh Paketën 2000 dhe për vetëm 2,000 Lekë merr plot:

 • 3000 minuta drejt të gjithë operatorëve kombëtarë;
 • 60 minuta ndërkombëtare;
 • 2000 minuta drejt ALBtelecom Fiks;
 • 3000 SMS drejt ALBtelecom Mobile;
 • 400 SMS kombëtare e ndërkombëtare;
 • 10 GB Internet 4G/3G;
 • Të vlefshme për 4 javë.

 1. Për të kontrolluar balancën e paketës dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 145.
 2. Minutat ndërkombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve në: Itali, Greqi, Kosovë, Bullgari, Francë, SHBA, Kanada, Belgjikë, Gjermani, Turqi, Angli, Kinë, Suedi, Spanjë, Rumani, Poloni dhe Republika Çeke.
 3. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve të tjerë kombëtarë celularë (Vodafone, Telekom Albania, Plus).
 4. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60+60 sekonda, ndërsa ai i internetit çdo 10 kB.
 5. Per t'u regjistruar në paketën 2000 dërgo një SMS me tekst PM2000 në numrin e shkurtër 131.
 6. Vlefshmëria e paketave është 4 javë nga momenti i aktivizimit.
 7. Nëse je duke përdorur një nga paketat dhe njëkohësisht blen një paketë të re, atëherë përfitimet e paketës tënde të parë nuk do të jenë të vlefshme.
 8. Ti ke të drejtë të konsumosh deri në tre paketa brenda një muaji kalendarik.
 9. Përfitimet e paketave nuk janë të vlefshme në roaming.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport në WhatsApp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 16 Shtator 2016