Paketa 800

Paketa_800_870x155_al.jpg

Zgjidh Paketën 800 dhe për vetëm 800 Lekë merr plot:

 • 300 minuta drejt operatorëve celularë kombëtarë;
 • 300 minuta drejt Eagle Mobile;
 • 1000 minuta drejt ALBtelecom Fiks;
 • 300 SMS kombëtare;
 • 500 MB Internet 4G/3G;
 • Të vlefshme për 4 javë!
 1. Për të kontrolluar balancën e paketës dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 145.
 2. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve të tjerë kombëtarë celularë (Vodafone, Telekom Albania, Plus).
 3. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60+60 sekonda, ndërsa ai i internetit çdo 10 kB.
 4. Per t'u regjistruar në paketën 800 dërgo një SMS me tekst PM8000 në numrin e shkurtër 131.
 5. Vlefshmëria e paketave është 4 javë nga momenti i aktivizimit.
 6. Nëse je duke përdorur një nga paketat dhe njëkohësisht blen një paketë të re, atëherë përfitimet e paketës tënde të parë nuk do të jenë të vlefshme.
 7. Ti ke të drejtë të konsumosh deri në tre paketa brenda një muaji kalendarik.
 8. Përfitimet e paketave nuk janë të vlefshme në roaming.

 Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport në WhatsApp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

 1. Për të kontrolluar balancën e paketës dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 145.
 2. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve të tjerë kombëtarë celularë (Vodafone, Telekom Albania, Plus).
 3. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60+60 sekonda, ndërsa ai i internetit çdo 10 kB.
 4. Per t'u regjistruar në paketën 800 dërgo një SMS me tekst PM8000 në numrin e shkurtër 131.
 5. Vlefshmëria e paketave është 4 javë nga momenti i aktivizimit.
 6. Nëse je duke përdorur një nga paketat dhe njëkohësisht blen një paketë të re, atëherë përfitimet e paketës tënde të parë nuk do të jenë të vlefshme.
 7. Ti ke të drejtë të konsumosh deri në tre paketa brenda një muaji kalendarik.
 8. Përfitimet e paketave nuk janë të vlefshme në roaming.

 Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport në WhatsApp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 22 Shtator 2016