Paketa Standarde Kupid

Paketa Kupid_ 870x155_al.jpg
Paketa Standarde Kupid
Çmimi (Lekë) 800
Minuta kombëtare 200
Minuta me ALBtelecom fiks 1000
SMS kombëtare 400
Internet 4 GB
 1. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve në vend: Eagle Mobile, Vodafone, Telekom Albania, PLUS dhe operatorëve të tjerë fiksë.
 2. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60 + 60 sekonda, ndersa ai i internetit cdo 10 kB.
 3. Nëse je duke përdorur një paketë dhe njëkohësisht blen një paketë të re, ateherë vëllimi i përfitimeve të paketës tënde të parë nuk do të jetë më i vlefshëm.
 4. Vlefshmëria e paketës është 4 javë.
 5. Pas konsumimit të përfitimeve të paketës, do të tarifohesh me tarifat standarde të planit tarifor të cilit i përket.
 6. Ti ke të drejtë të konsumosh deri në tre paketa brenda një muaji kalendarik.
 7. Per t'u regjistruar në paketën Kupid dërgo një SMS me tekst K800 në numrin e shkurtër 131.
 8. Për të kontrolluar balancën dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 145.
 9. Përfitimet e paketave nuk janë të vlefshme në roaming.
 10. Çmimi i paketës përfshin TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom dhe Eagle Mobile ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

 1. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve në vend: Eagle Mobile, Vodafone, Telekom Albania, PLUS dhe operatorëve të tjerë fiksë.
 2. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60 + 60 sekonda, ndersa ai i internetit cdo 10 kB.
 3. Nëse je duke përdorur një paketë dhe njëkohësisht blen një paketë të re, ateherë vëllimi i përfitimeve të paketës tënde të parë nuk do të jetë më i vlefshëm.
 4. Vlefshmëria e paketës është 4 javë.
 5. Pas konsumimit të përfitimeve të paketës, do të tarifohesh me tarifat standarde të planit tarifor të cilit i përket.
 6. Ti ke të drejtë të konsumosh deri në tre paketa brenda një muaji kalendarik.
 7. Per t'u regjistruar në paketën Kupid dërgo një SMS me tekst K800 në numrin e shkurtër 131.
 8. Për të kontrolluar balancën dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 145.
 9. Përfitimet e paketave nuk janë të vlefshme në roaming.
 10. Çmimi i paketës përfshin TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom dhe Eagle Mobile ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 16 Shtator 2016