Paketa Standarte 1000

Paketa 1000_al.jpg

Zgjidh Paketën 1000 dhe për vetëm 1000 Lekë merr plot:

 • 1000 minuta me të gjithë operatorët kombëtarë;
 • 1000 minuta drejt ALBtelecom Fiks;
 • 400 SMS kombëtare;
 • 4 GB Internet 4G/3G;
 • Të vlefshme për 4 javë!
 1. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve në vend (Eagle Mobile, Vodafone, Telekom Albania, PLUS dhe operatorëve të tjerë fiksë).
 2. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60 + 60 sekonda.
 3. Nëse je duke përdorur një paketë dhe njëkohësisht blen një paketë re të re, ateherë vëllimi i përfitimeve të paketës tënde të parë nuk do të jetë më i vlefshëm.
 4. Vlefshmëria e paketës është 4 javë.
 5. Pas konsumimit të përfitimeve të paketës, do të tarifohesh me tarifat standarde të planit tarifor të cilit i përket.
 6. Ti ke të drejtë të konsumosh deri në tre paketa brenda një muaji kalendarik.
 7. Per t'u regjistruar në paketën 1000 dërgo një SMS me tekst 1000 në numrin e shkurtër 131.
 8. Për të kontrolluar balancën dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 145.
 9. Përfitimet e paketave nuk janë të vlefshme në roaming.
 10. Çmimet e mësipërme përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion, telefono Shërbimin e Klientit në 123 ose vizito dyqanin tonë më të afërt.

 1. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve në vend (Eagle Mobile, Vodafone, Telekom Albania, PLUS dhe operatorëve të tjerë fiksë).
 2. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60 + 60 sekonda.
 3. Nëse je duke përdorur një paketë dhe njëkohësisht blen një paketë re të re, ateherë vëllimi i përfitimeve të paketës tënde të parë nuk do të jetë më i vlefshëm.
 4. Vlefshmëria e paketës është 4 javë.
 5. Pas konsumimit të përfitimeve të paketës, do të tarifohesh me tarifat standarde të planit tarifor të cilit i përket.
 6. Ti ke të drejtë të konsumosh deri në tre paketa brenda një muaji kalendarik.
 7. Per t'u regjistruar në paketën 1000 dërgo një SMS me tekst 1000 në numrin e shkurtër 131.
 8. Për të kontrolluar balancën dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 145.
 9. Përfitimet e paketave nuk janë të vlefshme në roaming.
 10. Çmimet e mësipërme përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion, telefono Shërbimin e Klientit në 123 ose vizito dyqanin tonë më të afërt.

Përditësuar: 22 Shtator 2016