Paketa Standarte 1200

Paketa 1200_ 870x155_al.jpg

Zgjidh Paketën 1200 dhe për vetëm 1200 Lekë merr plot:

 • 1200 minuta me të gjithë operatorët kombëtarë;
 • 10 minuta ndërkombëtare;
 • 1000 minuta drejt ALBtelecom Fiks;
 • 500 SMS kombëtare;
 • Internet 4G/3G Pa LIMIT;
 • Të vlefshme për 4 javë!
 1. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve në vend (Eagle Mobile, Vodafone, Telekom Albania, PLUS dhe operatorëve të tjerë fiksë).
 2. Minutat ndërkombëtare janë të vlefshme drejt operatorëve në plot 17 shtete, si: Itali, Greqi, Kosovë, Bullgari, Francë, SHBA, Kanada, Gjermani, Turqi, Belgjikë, Angli, Kinë, Suedi, Spanjë, Rumani, Poloni dhe Republikën Çeke.
 3. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60 + 60 sekonda.
 4. Nëse je duke përdorur një paketë dhe njëkohësisht blen një paketë të re, ateherë vëllimi i përfitimeve të paketës tënde të parë nuk do të jetë më i vlefshëm.
 5. Vlefshmëria e paketës është 4 javë.
 6. Pas konsumimit të përfitimeve të paketës, do të tarifohesh me tarifat standarde të planit tarifor të cilit i përket.
 7. Ti ke të drejtë të konsumosh deri në tre paketa brenda një muaji kalendarik.
 8. Interneti me shpejtësi 4G/3G i kësaj pakete do të jetë i vlefshëm për 6 GB e parë; më pas lundrimi do të jetë pa limit, por me shpejtësi të reduktuar; 128 kbps për shkarkim dhe 64 kbps për ngarkim.
 9. Per t'u regjistruar në paketën 1200 dërgo një SMS me tekst 1200 në numrin e shkurtër 131.
 10. Për të kontrolluar balancën dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 145.
 11. Përfitimet e paketave nuk janë të vlefshme në roaming.
 12. Çmimet e mësipërme përfshijnë TVSH.

 

Për më shumë informacion, telefono Kujdesin për Klientin në 123 ose vizito dyqanin tonë më të afërt.

 1. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve në vend (Eagle Mobile, Vodafone, Telekom Albania, PLUS dhe operatorëve të tjerë fiksë).
 2. Minutat ndërkombëtare janë të vlefshme drejt operatorëve në plot 17 shtete, si: Itali, Greqi, Kosovë, Bullgari, Francë, SHBA, Kanada, Gjermani, Turqi, Belgjikë, Angli, Kinë, Suedi, Spanjë, Rumani, Poloni dhe Republikën Çeke.
 3. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60 + 60 sekonda.
 4. Nëse je duke përdorur një paketë dhe njëkohësisht blen një paketë të re, ateherë vëllimi i përfitimeve të paketës tënde të parë nuk do të jetë më i vlefshëm.
 5. Vlefshmëria e paketës është 4 javë.
 6. Pas konsumimit të përfitimeve të paketës, do të tarifohesh me tarifat standarde të planit tarifor të cilit i përket.
 7. Ti ke të drejtë të konsumosh deri në tre paketa brenda një muaji kalendarik.
 8. Interneti me shpejtësi 4G/3G i kësaj pakete do të jetë i vlefshëm për 6 GB e parë; më pas lundrimi do të jetë pa limit, por me shpejtësi të reduktuar; 128 kbps për shkarkim dhe 64 kbps për ngarkim.
 9. Per t'u regjistruar në paketën 1200 dërgo një SMS me tekst 1200 në numrin e shkurtër 131.
 10. Për të kontrolluar balancën dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 145.
 11. Përfitimet e paketave nuk janë të vlefshme në roaming.
 12. Çmimet e mësipërme përfshijnë TVSH.

 

Për më shumë informacion, telefono Kujdesin për Klientin në 123 ose vizito dyqanin tonë më të afërt.

Përditësuar: 22 Shtator 2016