Paketa Standarte 800

Paketa 800_al.jpg

Zgjidh Paketën 800 dhe për vetëm 800 Lekë merr plot:

 • 300 minuta drejt operatorëve celularë kombëtarë;
 • 300 minuta drejt Eagle Mobile;
 • 1000 minuta drejt ALBtelecom Fiks;
 • 200 SMS kombëtare;
 • 1 GB Internet 4G/3G;
 • Të vlefshme për 4 javë!
 1. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve celularë kombëtarë (Telekom Albania, Vodafone dhe Plus).
 2. Vëllimi i minutave të paketës do të shpenzohet sipas skemës 60 + 60 sekonda.
 3. Nëse je duke përdorur një paketë dhe njëkohësisht blen një paketë të re, ateherë vëllimi i përfitimeve të paketës tënde të parë nuk do të jetë më i vlefshëm.
 4. Vlefshmeria e paketës është 4 javë.
 5. Pas konsumimit të përfitimeve të paketave, tarifimi do të kryhet sipas tarifave standarde të planit tarifor të cilit ti i përket.
 6. Ti ke të drejtë të konsumosh deri në tre paketa brenda nje muaj kalendarik.
 7. Per t'u regjistruar në paketën 800 dërgo një SMS me tekst 800 në numrin e shkurtër 131.
 8. Për të kontrolluar balancën dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 145.
 9. Përfitimet e paketave nuk janë të vlefshme në roaming.
 10. Çmimi i paketës përfshin TVSH.

Për më shumë informacion, telefono Kujdesin për Klientin në 123 ose vizito dyqanin tonë më të afërt.

 1. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve celularë kombëtarë (Telekom Albania, Vodafone dhe Plus).
 2. Vëllimi i minutave të paketës do të shpenzohet sipas skemës 60 + 60 sekonda.
 3. Nëse je duke përdorur një paketë dhe njëkohësisht blen një paketë të re, ateherë vëllimi i përfitimeve të paketës tënde të parë nuk do të jetë më i vlefshëm.
 4. Vlefshmeria e paketës është 4 javë.
 5. Pas konsumimit të përfitimeve të paketave, tarifimi do të kryhet sipas tarifave standarde të planit tarifor të cilit ti i përket.
 6. Ti ke të drejtë të konsumosh deri në tre paketa brenda nje muaj kalendarik.
 7. Per t'u regjistruar në paketën 800 dërgo një SMS me tekst 800 në numrin e shkurtër 131.
 8. Për të kontrolluar balancën dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 145.
 9. Përfitimet e paketave nuk janë të vlefshme në roaming.
 10. Çmimi i paketës përfshin TVSH.

Për më shumë informacion, telefono Kujdesin për Klientin në 123 ose vizito dyqanin tonë më të afërt.

Përditësuar: 22 Shtator 2016