Paketat Ndërkombëtare

777x260 paketat nderkombetare.jpg

Rreth botës me një telefonatë!

Regjistrohu në një nga Super Paketat Ndërkombëtare të Eagle Mobile dhe fol me botën si asnjëherë më parë!

Me ALBtelecom e Eagle Mobile komunikimi nuk ka kufi!

  Paketa Ndërkombëtare 300 Paketa Ndërkombëtare 500
Çmimi 300 Lekë 500 Lekë
Minutat Ndërkombëtare  10  20
Vlefshmëria 30 ditë 30 ditë
Teksti i SMS drejt 55444 për regjistrim​  300 500 

Minutat nderkombetare jane te vlefshme drejt te gjithe operatoreve ne shtetet e meposhtem:

Shtetet 
Itali Kosove
Greqi Bullgari
SHBA France
Kanada​ Belgjikë​ 
 Gjermani​ Turqi​ 
 Angli​ Kine
Suedi  Spanj 
Rumani Poloni
Republika Çeke​  

Të duhen më shumë minuta ndërkombëtare?

Nëse ke aktive një nga Paketat e Miqësisë, tani mund të zgjedhësh një nga Paketat Ndërkombëtare Ekstra në celular për të folur rreth botës me një telefonatë!

  Ndërkombëtare Ekstra 1​ Ndërkombëtare Ekstra 2​​
Çmimi 200 Lekë 350 Lekë
Minutat Ndërkombëtare  10  20
Vlefshmëria 30 ditë 30 ditë
Teksti i SMS drejt 55444 për regjistrim​ 200 350

Për abonentët me kontratë, paketat mujore do të rinovohen automatikisht çdo muaj dhe mund të aktivizohen duke dërguar me SMS tekst cmimin e paketës RA drejt 55444.

Shtetet 
Itali Kosove
Greqi Bullgari
SHBA France
Kanada​ Belgjikë​ 
 Gjermani​ Turqi​ 
 Angli​ Kine
Suedi  Spanj 
Rumani Poloni
Republika Çeke​ Maqedoni 
  1. Minutat e Paketave Ndërkombëtare 1 dhe 2 do të shpenzohen drejt operatorëve fiksë dhe celularë.
  2. Minutat do të jënë të vlefshme për 30 ditë nga momenti i aktivizimit të paketave.
  3. Në rast regjistrimi në një paketë të re pa mbaruar sasia e minutave dhe vlefshmëria e paketës së parë, përfitimet nga paketa e vjetër do të fshihen.
  4. Regjistrimi në këtë ofertë mund të kryhet duke dërguar një SMS me tekst “çmimi i paketës (për shembull 500)” në numrin 55444, ose nëpërmjet menusë Eagle Star*100#/Ofertat e fundit/Paketat Ndërkombëtare”.
  5. Vlefshmëria e paketës së blerë mund të kontrollohet duke dërguar një SMS me tekst Balance në numrin 55444, ose nëpërmjet menusë Eagle Star *100#/ Ofertat e fundit/Paketat Ndërkombëtare”/Kontrolli i balancës.
  6. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60 + 1 sekonda.
  7. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

 Për më shumë informacion telefono Kujdesin për Klientin në 123.

Përditësuar: 22 Shtator 2016