Paketa Super 2000

Artboard 1 copy 9.png

Zgjidh Paketën Super 2000 dhe për vetëm 2000 Lekë merr plot:

 • 3000 minuta kombëtare e drejt ALBtelecom Mobile;
 • 60 minuta ndërkombëtare;
 • 3000 minuta drejt ALBtelecom Fiks;
 • 3000 SMS drejt ALBtelecom Mobile;
 • 300 SMS kombëtare;
 • 10 GB Internet;
 • 10 GB Internet 4G;
 • Lundrim në Whatsapp/Facebook/Instagram *Falas;
 • Paketën ALBtv Mobile Dhuratë;
 • Të vlefshme për 28 ditë!

Dërgo një SMS pa pagesë drejt 131 me tekst S2000 për të aktivizuar paketën!

 1. Për të kontrolluar balancën e paketës së aktivizuar dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 145.
 2. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve kombëtarë fiksë dhe celularë.
 3. *Trafiku në Whatsapp, Facebook dhe Instagram jepet falas në  deri në një maksimum prej 10 GB për çdo paketë të aktivizuar.
 4. Minutat ndërkombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve në: Itali, Greqi, Kosovë, Bullgari, Francë, SHBA, Kanada, Belgjikë, Gjermani, Turqi, Angli, Kinë, Suedi, Spanjë, Rumani, Poloni dhe Republika Çeke.
 5. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60+60 sekonda, ndërsa ai i internetit çdo 10 kB. Përparësi në konsumimin e internetit ka vëllimi i vlefshëm vetëm në rrjetin 4G.
 6. Vlefshmëria e Paketës Super është 28 ditë, ndërsa ajo e shërbimit ALBtv Mobile është 30 ditë nga momenti i aktivizimit.
 7. Nëse je duke përdorur një nga paketat dhe njëkohësisht blen një paketë të re, atëherë përfitimet e paketës tënde të parë nuk do të jenë të vlefshme.
 8. Ti ke të drejtë të konsumosh deri në tre paketa brenda një muaji kalendarik.
 9. Përfitimet e paketës nuk janë të vlefshme në roaming.
 10. Çmimi i paketës përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 16 Shtator 2016