Paketa Super 500 1

500-1.png

Zgjidh Paketën Super 500 dhe për vetëm 500 Lekë merr plot:

 • 300 minuta kombëtare e drejt ALBtelecom Mobile;
 • 300 minuta drejt ALBtelecom Fiks;
 • 300 SMS kombëtare e drejt ALBtelecom Mobile;
 • 300 MB Internet 4G/3G;
 • Të vlefshme për 28 ditë!

Dërgo një SMS pa pagesë drejt 131 me tekst S500(1) për të aktivizuar paketën!

 1. Për të kontrolluar balancën e paketës së aktivizuar dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 145.
 2. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve kombëtarë fiksë dhe celularë.
 3. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60+60 sekonda, ndërsa ai i internetit çdo 10 kB. 
 4. Vlefshmëria e paketës është 28 ditë nga momenti i aktivizimit.
 5. Nëse je duke përdorur një nga paketat dhe njëkohësisht blen një paketë të re, atëherë përfitimet e paketës tënde të parë nuk do të jenë të vlefshme.
 6. Ti ke të drejtë të konsumosh deri në tre paketa brenda një muaji kalendarik.
 7. Përfitimet e paketës nuk janë të vlefshme në roaming.
 8. Çmimi i paketës përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

 

Përditësuar: 22 Shtator 2016