Eagle Speed USB

Super Internet kudo ku je!

eagle-usb-al.jpg

...me Eagle Speed USB, duke filluar nga 450 Lekë/muaj.

Eagle Speed Standard (me parapagesë)
Çmimi i modemit 3000 Lekë
Bonus për 3 muajt e parë Internet Pa Limit FALAS për 3 muajt e parë
Gjithashtu, brenda ose pas periudhës tremujore,
m
undësi për t’u regjistruar në paketat mujore të internetit:
2 GB 4 GB
400 Lekë/muaj 600 Lekë/muaj
ose lundrim në internet për 10.24 Lekë/MB
  • Të gjitha tarifat e mësipërme përfshijnë TVSH. 
  • Interneti me shpejtësi të lartë i bonusit është i vlefshëm për 3 GB e parë; më pas do të lundroni pa limit, por me shpejtësi të reduktuar. 
  • Vëllimi i intenetit do të konsumohet për çdo 10 kByte.
  • Ti mund të dërgosh SMS nga kompjuteri nëpërmjet programit  “Eagle Speed” me vetëm 16.2 Lekë brenda vendit dhe 18 Lekë/SMS drejt destinacioneve ndërkombëtare.
  • Nëse përdor një plan tarifor Eagle Speed Standard me parapagesë, për t'u regjistruar në një nga paketat e Internetit të vlefshme për ty, mund të dërgosh nga kompjuteri yt një SMS falas me tekst 400 ose 600 drejt numrit 138, në varësi të paketës së dëshiruar.
  • Për Eagle Speed me parapagesë: mund të rimbushësh llogarinë tënde duke dërguar kodin  e kartës rimbushëse me SMS drejt 141 me tekstin RM XXXXXXXXXXXX, me rimbushje elektronike ose me anë të çdo kanali tjetër.
  • Për më tepër informacion vizitoni dyqanin më të afërt Albtelecom dhe Eagle Mobile ose telefononi Kujdesin për klientin në 123.
Përditësuar: 21 Dhjetor 2016