Life Control

ALBtelecom prezanton për herë të parë paketat “Life Control” një risi në tregun shqiptar, për klientët individë.

Banner-870x155_al.png

Me planin “Life Control” Zgjidh numrin tënd me kontratë të kombinuar me mundesinë për rimbushje. Life Control, zero stres për faturën tënde. Nëse të duhet një numër me kontratë që t’i ofrojë të gjitha, merr plot:

  • Minuta e SMS kombëtare e ndërkombëtare
  • Internet me shpejtesi te larte 4G
  • Faturë që nuk e kalon asnjëherë shumën e planit

Zgjidh Life Control me kontratë dhe nuk do të shpenzosh më shumë nga sa përmban tarifa jote mujore!

Madje mund edhe të rimbushësh si e sa here të duash, apo të regjistrohesh në paketat me parapagesë pasi të konsumosh për më shumë përfitime.

Çmimi Minuta kombëtare Minuta drejt ALBtelecom Fiks SMS kombëtare Internet Minuta Ndërkombëtare SMS Ndërkombëtare
800 Lekë 800 1,000 100 4 GB 10 30
1,200 Lekë 1,200 1,000 500 6 GB 20 100
  • Planet Life Control janë plane tarifore me kontratë, por ti nuk do të tarifohesh më shumë nga çmimi i planit që ke zgjedhur (800 apo 1,200 Lekë), pasi në momentin që harxhon një, disa apo të gjitha përfitimet e planit, do të njoftohesh për mungesë krediti. Për të marrë përfitime të reja, do të mund të kryesh rimbushje si të ishe numër me parapagesë, si edhe do të tarifohesh si të ishe një numër Standard me Parapagesë. 
  • Përveç rimbushjeve, ti mund të përfitosh edhe nga paketat me parapagesë pas kryerjes së rimbushjes përkatëse.
  • Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve kombëtarë (Eagle Mobile, Vodafone, Telekom Albania, Plus e rrjeteve të tjera fikse).
  • Minutat ndërkombëtare janë të vlefshme drejt 17 destinacioneve fikse e celulare në Itali, Greqi, Kosovë, Bullgari, Francë, SHBA, Kanada, Belgjikë, Gjermani, Turqi, Angli, Kinë , Suedi, Spanjë, Rumani, Poloni dhe Republikën Çeke.
  • Vlefshmëria e paketës është një muaj.
  • Për të kontrolluar balancën dërgo një SMS me tekst balance në numrin 130.
  • Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60 + 1 sekonda, ndërsa ai i internetit çdo 10kB.
  • Përfitimet e paketave nuk janë të vlefshme në roaming.
  • Çmimet e mësipërme përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

  • Planet Life Control janë plane tarifore me kontratë, por ti nuk do të tarifohesh më shumë nga çmimi i planit që ke zgjedhur (800 apo 1,200 Lekë), pasi në momentin që harxhon një, disa apo të gjitha përfitimet e planit, do të njoftohesh për mungesë krediti. Për të marrë përfitime të reja, do të mund të kryesh rimbushje si të ishe numër me parapagesë, si edhe do të tarifohesh si të ishe një numër Standard me Parapagesë. 
  • Përveç rimbushjeve, ti mund të përfitosh edhe nga paketat me parapagesë pas kryerjes së rimbushjes përkatëse.
  • Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve kombëtarë (Eagle Mobile, Vodafone, Telekom Albania, Plus e rrjeteve të tjera fikse).
  • Minutat ndërkombëtare janë të vlefshme drejt 17 destinacioneve fikse e celulare në Itali, Greqi, Kosovë, Bullgari, Francë, SHBA, Kanada, Belgjikë, Gjermani, Turqi, Angli, Kinë , Suedi, Spanjë, Rumani, Poloni dhe Republikën Çeke.
  • Vlefshmëria e paketës është një muaj.
  • Për të kontrolluar balancën dërgo një SMS me tekst balance në numrin 130.
  • Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60 + 1 sekonda, ndërsa ai i internetit çdo 10kB.
  • Përfitimet e paketave nuk janë të vlefshme në roaming.
  • Çmimet e mësipërme përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 20 Dhjetor 2016