Paketa 500

870x155.jpg (3)

Këtë verë zgjidh të komunikosh me paketën më të lirë!

Paketa Paketa 500
Çmimi 500 Lekë
Minuta kombëtare 300
Minuta drejt ALBtelecom Fiks 1000
SMS kombëtare 300
Internet 300 MB
Vlefshmëria 28 ditë

 1. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt ALBtelecom Mobile, Vodafone, Telekom, Plus, drejt kodit të shkurtër 11800, si edhe drejt operatorëve të tjerë fiksë.
 2. 1000 minutat janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom Fiks dhe Shërbimit të Klientit.
 3. SMS-të kombëtare janë të vlefshme drejt operatorëve celularë kombëtarë ALBtelecom, Vodafone, Telekom dhe Plus.
 4. Për t’u regjistuar në paketë, dërgo SMS me tekst 500 në numrin 131 ose nëpërmjet aplikacionit “Profili Im”.
 5. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60+60 sekonda, ndersa ai i internetit çdo 10 kb.
 6. Për të kontrolluar balancën, dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 145 ose nëpërmjet aplikacionit “Profili Im”.
 7. Nëse je duke e përdorur këtë paketë dhe njëkohësisht blen një paketë të re 4 javore, atëherë përfitimet e paketës tënde të parë nuk do të jenë më të vlefshme.
 8. Ti ke të drejtë të konsumosh deri në tre paketa brenda një muaji kalendarik.
 9. Përfitimet e paketave nuk janë të vlefshme në roaming.
 10. Çmimi i paketës përfshin TVSH.
 11. Kjo paketë është e vlefshme deri më 30.09.2017.

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, faqen tonë zyrtare www.albtelecom.al ku ofrohet suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, shkarko aplikacionin "Profili Im" në celular, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

 

Përditësuar: 27 Qershor 2017