Detaje mbi Paketën e Dedikuar Roaming Ballkan Perëndimor

1. Për të kontrolluar balancën dërgo një SMS me tekst Balance drejt numrit 136.

2. Minutat dalëse do të përdoren drejt operatorëve kombëtarë ALBtelecom Mobile, Vodafone Albania dhe One Telecommunications.

3. Skema e tarifimit për thirrjet hyrëse dhe dalëse është 30+1 sekonda, ndërsa për Internetin është 1 Kb + 1 Kb.

4. Në vendet e Ballkanit Perëndimor mund të përdorësh edhe paketat e tjera Roaming Promo Zone 1, 4, 10, Internet, apo Ekstra.

Përditësuar: 28 Qershor 2019