Detaje mbi Paketën e Dedikuar Roaming Kosovë

1. Për të aktivizuar Paketën Roaming Kosovë, dërgo SMS drejt 136 me tekst Kosove.

2. Për të kontrolluar balancën dërgo një SMS me tekst Balance drejt numrit 136.

3. Minutat dalëse do të përdoren drejt operatorëve kombëtarë ALBtelecom Mobile, Vodafone Albania dhe Telekom Albania.

4. Skema e tarifimit për thirrjet hyrëse dhe dalëse është 30+1 sekonda, ndërsa për Internetin është 1 Kb + 1 Kb.

Përditësuar: 20 Qershor 2019