Detaje mbi Tarifat Roaming Ballkan Perëndimor

  1. Tarifat në Promo Zone Ballkani Perëndimor janë të aplikueshme drejt të gjithë operatorëve mobile të shteteve Mal i Zi, Maqedoni e Veriut, Serbi dhe Bosnjë Hercegovinë.
  2. Koha fillestare e tarifimit për thirrjet hyrëse e dalëse është 30 sekonda dhe më pas aplikohet tarifimi çdo 1 sekondë, ndërsa tarifimi për internetin do të jetë sipas skemës 1 + 1 kb.
  3. SMS-të hyrëse janë falas.
  4. Tarifat Roaming Ballkan Perëndimor përfshijnë TVSH.
Përditësuar: 28 Qershor 2019