Detaje mbi Tarifat Roaming Kosovë

1. Tarifat për Roaming Kosovë janë me TVSH.

2. Koha fillestare e tarifimit për thirrjet hyrëse e dalëse është 30 sekonda dhe më pas aplikohet cmimi çdo 1 sekondë, ndërsa tarifimi për internetin do të jetë sipas skemës 1 + 1 kb.

3. SMS Hyrëse ne Roaming janë pa pagesë.

Përditësuar: 20 Qershor 2019