Paketat Roaming

Udhëto me Roaming nga ALBtelecom dhe qëndro gjithmonë i lidhur!

Qëndro kudo i lidhur me ALBtelecom Roaming!

Paketat me të mira Roaming, duke filluar nga 90 Lekë:

 

 Paketat  Roaming PromoZone 1 Roaming PromoZone 4 Roaming PromoZone 10 Roaming PromoZone Internet Roaming PromoZone Extra
Çmimi ALL 90 ALL 290 ALL 990 ALL 990 ALL 1,590
Minuta Dalëse    10 *   30 *    100 * -     50 **
Minuta Hyrëse 10 30 100 - 50
 SMS Dalëse 10 30 100 - 50
MB Internet 10 30 100 200 100
Vlefshmëria 24 Orë 4 Ditë 10 Ditë 10 Ditë 4 Ditë  
Teksti për regjistrimin me SMS drejt 136 1 4 10 Internet  Extra

*Minutat dalëse do të përdoren drejt ALBtelecom Mobile.

**Minutat dalëse do të përdoren drejt të gjithë destinacioneve.

Mund të regjistrohesh në Paketat Roaming vetëm nëse ke aktivizuar sherbimin Roaming. Në të kundërt, për të aktivizuar këtë shërbim kontakto 123 ose vizito dyqanet ALBtelecom

Paketat Roaming Greqi Roaming Gjermani  Roaming Itali  Roaming Turqi Roaming Bullgari Roaming Kosovë Roaming Mali i Zi  Roaming Maqedoni e Veriut Roaming Serbi Roaming Bosnja & Herzegovina
Çmimi 990 Lekë  990 Lekë​ 990 Lekë​   990 Lekë​ 990 Lekë​  990 Lekë 990 Lekë​  990 Lekë​ 990 Lekë 990 Lekë
Minuta Dalëse 200* 200* 200* 200* 200* 200 200 200 200 200
Minuta Hyrëse 50 50 50 50 50 50 50 50 50 50
MB Internet 200 200 200 200 200 200 200 200 200 200
Vlefshmëria 10 Ditë 10 Ditë 10 Ditë 10 Ditë 10 Ditë 10 Ditë 10 Ditë 10 Ditë 10 Ditë 10 Ditë
Teksti për regjistrimin me SMS drejt 136 Greqi Gjermani Itali Turqi Bullgari Kosove Mali i Zi  Maqedoni  Serbi Bosnje

 

*Minutat dalëse të paketave Roaming Greqi, Turqi, Bullgari, Itali, Gjermani do të përdoren drejt ALBtelecom Mobile. 

Minutat dalëse të Paketave Roaming Kosovë, Mali i Zi, Maqedoni e Veriut, Serbi e Bosnje Hercegovinë do të përdoren drejt operatorëve kombëtarë ALBtelecom Mobile, Vodafone Albania dhe One Telecommunications.

 

  1. Për të kontrolluar balancën dërgo një SMS me tekst Balance drejt numrit 136.
  2. Për t'u regjistruar në një nga Paketat Roaming dërgo një SMS në numrin 136 me tekst sipas paketës së përzgjedhur; përdor menunë ALBtelecom Star në telefonin tënd; ose vizito një nga dyqanet ALBtelecom.
  3. Nuk mund të aktivizohen 2 paketa roaming njëkohësisht dhe pse mund të jenë 2 paketa të ndryshme. Përjashtim bën vetëm paketa Roaming PromoZone Internet e cila mund të aktivizohet së bashku me një nga Paketat e tjera Roaming.
  4. Paketat Roaming mund të përdoren vetëm me operatorët e përfshirë në PromoZone 1, PromoZone Kosovë e PromoZone Ballkani Perëndimor.
  5. SMS-të dalëse janë të vlefshme drejt të gjitha destinacioneve.
  6. Skema e tarifimit për Paketat Roaming Kosovë, Maqedoni e Veriut, Mali i Zi, Serbi e Bosnje Hercegovinë (thirrje hyrëse dhe dalëse) është 30+1 sekonda, ndërsa për Internetin është 1 + 1 Kb.
  7. Skema e tarifimit për thirrjet hyrëse dhe dalëse është 60+1 sekonda, ndërsa për Internetin është 10 Kb + 10 Kb.
  8. Për Promo Zone Kosovën dhe Ballkani Perëndimor, skema e tarifimit për thirrjet hyrëse dhe dalëse është 30+1 sekonda, ndërsa për Internetin është 1 Kb + 1 Kb.
  9. Mund të aktivizohen deri në pesë paketa Promozone 1, Promozone 4 dhe Promozone Extra në një muaj kalendarik.
  10. Mund të aktivizohen deri në tre paketa Promozone Internet, Promozone 10 dhe Paketat sipas shtetit në një muaj kalendarik.

 

Shtetet (operatorët) në të cilat mund të përfitoni çmimet ose benefitet e paketave të mësipërme janë si më poshtë:

Promo Zone Kosova e Ballkani Perëndimor:

Për abonentët me Kontratë e Parapagesë: të gjithë operatorët mobile të Kosovës, Maqedonisë së Veriut, Malit të Zi, Serbisë, Bosnje & Hercegovinës.

Promo Zone 1:

Për abonentët me Kontratë : Austri(T-Mobile), Belgjikë (Belgacom/Proximus), Bullgari (Telenor), Republika Ceke (T-Mobile/Deutche Telekom), Estoni(Tele2), Finlande(DNA), France (Bouygues Telecom, Orange France), Gjermani (T-Mobile,O2 /Telefonica), Greqi (WIND), Hungari (T-Mobile), Itali(3/Wind), Izrael (Pelephone), Kanada(Bell ,Telus), Kazakistan(Tele2), Kine (China Unicom), Kroaci(Tele 2,T-Mobile), Letoni (Tele2), Lihtenshtejn (Salt), Lituani(Tele2), Luksemburg(Tango), Hollande(KPN), Mbreteri e Bashkuar(O2/Telefonica), Malte (Go Mobile), Poloni (Play/P4), Portugali (Vodafone), Qipro (MTN/Epic), Rumani (Orange), Sllovaki (T-Mobile), Slloveni(Mobitel/Telekom Slovenia), Spanje(Movistar/Telefonica), Suedi(Comviq/Tele2), Turqi(Avea/Turk Telekom, Turkcell), Zvicer (Swisscom), SHBA (AT&T).

Për abonentët me parapagesë: Austri (T-Mobile), Belgjikë (Belgacom/Proximus), Bullgari (Telenor), Estoni (Tele2), Finlande (DNA), France (Bouygues Telecom, Orange France), Gjermani (T-Mobile, O2 /Telefonica), Greqi (WIND), Hungari (T-Mobile), Itali (3/Wind), Izrael (Pelephone), Kanada (Bell ,Telus), Kazakistan (Tele2), Kine(China Unicom), Kroaci (Tele 2,T-Mobile), Letoni (Tele2), Lituani(Tele2), Luksemburg(Tango), Hollande(KPN), Mbreteri e Bashkuar(O2/Telefonica), Malte (Go Mobile), Poloni (Play/P4), Portugali (Vodafone), Republika Ceke (T-Mobile/Deutche Telekom), Rumani(Orange), Sllovaki (T-Mobile), Slloveni(Mobitel/Telekom Slovenia), Suedi(Comviq/Tele2), Turqi(Avea/Turk Telekom, Turkcell), Zvicer(Swisscom), SHBA (AT&T).

 

Nëse keni nevojë për ndihmë, mund të kontaktoni Kujdesin tonë të Klientit në çdo kohë, duke telefonuar nga jashtë numrin: 0035567123.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, faqen tonë zyrtare www.albtelecom.al ku ofrohet suport me chat online, merr suport në WhatsApp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 22 Nëntor 2017