Roaming Kosovë

Article-AL.png (2)

Përfito nga tarifat preferenciale të Roam Like at Home+!

RLAH+ Thirrje dalëse (Lekë/min) Thirrje hyrëse (Lekë/min) SMS Dalëse (Lekë/SMS) SMS Hyrëse (Lekë/SMS) Data (Lekë/MB)
PromoZone Kosovë 7.3 3.6 2.9 0 1
PromoZone Ballkani Perëndimor (Serbi, Mal i Zi, Bosnjë dhe Hercegovinë, Maqedoni e Veriut) 7.3 3.6 2.9 0 2.2

Për më shumë detaje mbi RLAT+ kliko këtu!

Paketa jote SUPER në Kosovë!

Aktivizo shërbimin Roaming Plus Kosovë për vetëm 550 Lekë dhe përdor nga paketa jote SUPER:

  • 100 minuta dalëse
  • 100 minuta hyrëse
  • 100 SMS
  • 150 MB

Për regjistrim, dërgo SMS drejt 136 me tekst Roaming Plus

Për më shumë detaje mbi Shërbimin Roaming Plus Kosovë kliko këtu!

Paketa Roaming e dedikuar për Kosovën

Paketat Roaming Kosovë
Çmimi 990 Lekë​
Minuta Dalëse 200
Minuta Hyrëse 50
MB Internet 200
Vlefshmëria 10 Ditë
Teksti për regjistrimin me SMS drejt 136 Kosove

Për më shumë detaje mbi Paketën e Dedikuar Roaming Kosovë kliko këtu!

Paketa GigaRoaming Kosovë

Cmimi Vëllimi i internetit Vlefshmëria Teksti për regjistrim me SMS drejt 136
990 Lekë 1 GB 10 Ditë GigaRoaming Kosove
Për më shumë detaje mbi Paketën GigaRoaming Kosovë kliko këtu!

Tarifat më të lira Roaming!

Thirrjet dalëse drejt të gjitha destinacioneve
(Lekë/minutë)
Thirrjet hyrëse drejt te gjitha destinacioneve
(Lekë/minutë)
SMS Dalëse
(Lekë/sms)
Internet
(Lekë/MB)
Promo Zone Kosova 22 3.6 8.8 11

Për më shumë detaje mbi Tarifat Roaming Kosovë kliko këtu!

Përditësuar: 19 Qershor 2019