Tarifat Roaming

Roaming Article-09.png

Si tarifohen thirrjet ndërkombëtare Roaming?

Për thirrjet dalëse apo SMS-të, kur ju jeni jashtë vendit, nuk do të tarifoheni me të njejten vlerë si të ishit brenda vendit, vlera të ndryshme janë përdorur në bazë të vendit ku ju jeni vendosur.

Për abonentët me parapagesë dhe për abonentët me kontratë

Për tarifat Roaming me parapagesë dhe ato me kontratë referohuni tabelës më poshtë:

Çmimet Roaming
Thirrjet dalëse drejt të gjitha destinacioneve
(lekë/minutë)
Thirrjet hyrëse drejt te gjita destinacioneve
(lekë/minutë)
SMS Dalëse
(lekë/sms)
Internet
(Lekë/MB)
Promo Zone 1 25 25 10 20
Promo Zone 2 50 50 10 20
Zona 1 100 100 35 750
Zona 2 200 200 50 1000
Zona 3 300 300 60 2000

Të gjitha tarifat e mësipërme janë me TVSH.

Shënime:

lnterneti në Roaming tarifohet sipas skemës 10 + 10 kb.

SMS Hyrëse ne Roaming janë pa pagesë.

Koha fillestare e tarifimit për thirrjet dalëse eshte 60 sekonda dhe më pas aplikohet cmimi cdo 10 sekonda, kurse për thirrjet hyrëse koha fillestare është 30 sekonda dhe më pas aplikohet cmimi cdo 10 sekonda.

Për numrat me kontratë, shërbimi roaming hapet kundrejt garancisë sipas planit tarifor përkatës, ndërsa për numrat me parapagesë shërbimi roaming për thirrje dhe SMS është automatikisht i hapur

Për numrat me parapagesë, shërbimi i internetit në Roaming nuk ofrohet automatikisht, por aktivizohet duke telefonuar kodin *125#.

Për numrat me kontratë shërbmimi roaming c'aktivizohet duke telefonuar kodin *126#.

ALBtelecom Mobile Zonat Roaming

Promo Zone 1:

Për abonentët me Kontratë : Austri(T-Mobile), Belgjikë (Belgacom/Proximus), Bullgari (Telenor), Republika Ceke (T-Mobile/Deutche Telekom), Estoni(Tele2), Finlande(DNA), France (Bouygues Telecom, Orange France), Gjermani (T-Mobile,O2 /Telefonica), Greqi (WIND), Hungari (T-Mobile), Itali(3/Wind), Izrael (Pelephone), Kanada(Bell ,Telus), Kazakistan(Tele2), Kine (China Unicom), Kroaci(Tele 2,T-Mobile), Letoni (Tele2), Lihtenshtejn (Salt), Lituani(Tele2), Luksemburg(Tango), Hollande(KPN), Mbreteri e Bashkuar(O2/Telefonica), Malte (Go Mobile), Poloni (Play/P4), Portugali (Vodafone), Qipro (MTN/Epic), Rumani (Orange), Sllovaki (T-Mobile), Slloveni(Mobitel/Telekom Slovenia), Spanje(Movistar/Telefonica), Suedi(Comviq/Tele2), Turqi(Avea/Turk Telekom, Turkcell), Zvicer (Swisscom), SHBA (AT&T).

Për abonentët me parapagesë: Austri (T-Mobile), Belgjikë (Belgacom/Proximus), Bullgari (Telenor), Estoni (Tele2), Finlande (DNA), France (Bouygues Telecom, Orange France), Gjermani (T-Mobile, O2 /Telefonica), Greqi (WIND), Hungari (T-Mobile), Itali (3/Wind), Izrael (Pelephone), Kanada (Bell ,Telus), Kazakistan (Tele2), Kine(China Unicom), Kroaci (Tele 2,T-Mobile), Letoni (Tele2), Lituani(Tele2), Luksemburg(Tango), Hollande(KPN), Mbreteri e Bashkuar(O2/Telefonica), Malte (Go Mobile), Poloni (Play/P4), Portugali (Vodafone), Republika Ceke (T-Mobile/Deutche Telekom), Rumani(Orange), Sllovaki (T-Mobile), Slloveni(Mobitel/Telekom Slovenia), Suedi(Comviq/Tele2), Turqi(Avea/Turk Telekom, Turkcell), Zvicer(Swisscom), SHBA (AT&T).

Promo Zone 2:

Për abonentët me Kontratë: Austri (3 (CK Hutchison), A1 Telekom ), Bjellorusi (Velcom ), Bullgari (Mtel ), Kanada (Videotron ), Kroaci (Vipnet ), Republika Ceke (O2, Vodafone ), Danimarke (YouSee /TDC), 3 (Hutchinson) ), Egjipt (Vodafone ), France (Free Mobile ), Gjermani (Vodafone), Greqi (Vodafone, Cosmote ), Hungari (Vodafone), Islande (Nova ), Irelande (3 (CK Hutchison), Vodafone ), Itali (Vodafone, TIM), Xhersej (JT ), Lihtenshtein (FL1 (Telecom Liechtenstein) ), Luksemburg (P&T ), Malte (Vodafone ), Hollande (Tele2, Vodafone,T-Mobile ), Zelanda e Re (Vodafone ), Poloni (T-Mobile), Rumani (Telekom Romania (OTE), Vodafone ), Sllovaki (O2 (PPF), Slloveni (A1 , Telemach Mobil ), Afrika e Jugut (Vodacom ), Spanje (Vodafone ), Suedi (3 (CK Hutchison) ), Zvicer (Salt ), Turqi (Vodafone ), Mbreteri e Bashkuar (3 (CK Hutchison), Vodafone ), SHBA (Telna)

Për abonentët me parapagesë: Austri (A1 Telekom), Afrika e Jugut (Vodacom), Bjellorusi (Velcom), Republika Ceke (Vodafone, O2), Kroaci (Vipnet), Danimarke (TDC), Egjipt (Vodafone ), France (Free Mobile), Gjermani (Vodafone), Greqi (Cosmote; Vodafone), Itali (Vodafone, TIM), Xhersej (JT), Hungari (Vodafone), Irlande (Vodafone), Luksemburg (P&T), Malte (Vodafone), Holande (Vodafone), Zelanda e Re (Vodafone), Rumani (Vodafone), Slloveni (Telemach), Sllovaki (T-Mobile, O2), Spanje (Vodafone), Turqi (Vodafone), Mbreteri e Bashkuar (Vodafone, 3 (CK Hutchison), Zvicer (Salt).

Zona 1: Austri, Azerbaixhan, Bjellorusi, Belgjike, Bullgari, Danimarke, Estoni, Finlande, France, Gjeorgji, Gjermani, Hungari, Hollande, Island, Irlande, Itali, Kanada, Letoni, Lihtenshtejn, Lituania, Luksemburg, Malta, Moldavi, Monako, Mbreteri e Bashkuar, Norvegji, Poloni, Portugali, Qipro, Rumani, Republika Ceke, Rusi, San Marino, SH.B.A, Sllovaki, Slloveni, Spanje, Suedi, Zvicer (operatoret qe perfshihen ne Promo Zone dhe Promo Zone 2 nuk jane pjese e kesaj zone).

Zona 2: Bahrein, Bangladesh, Belize, Bermuda, Bolivi, El Salvador, Fixhi, Gabonese, Gambia, Indi, Iran,Indonezi, Irak, Kamboxhia, Kazakistan, Kenia, Kepi i Gjelber, Kongo, Kosta Rika, Liban, Lesoto, Liberi, Mauritani, Meksike, Niger, Nigeri, Pakistan, Panama, Peru, Porto Riko, Tunizi, Zelande e Re (operatorët që janë përmendur në Zonën promo nuk përfshihen në shtetet e kësaj zone).

Zona 3: Afganistan, Algjeri, Angola, Arabia Saudite,Argjentine, Armeni, Australi, Bahamas, Brazil, Kili, Egjipt, Emiratet e Bashkuara Arabe, Filipine,Gana, Gjibraltar, Guatemala, Izrael, Japoni, Jordani, Katar, Kina, Kirgistan, Kolumbi, Kuba, Kuvait, Libi, Malajzi, Maldive, Marok, Palestine, Paraguaj, Republika Domenikane, Senegal, Singapor, Siri, Sri Lanka, Tailande, Taxhikistan, Turkmenistan, Uganda, Ukraine, Uruguaj, Uzbekistan, Venezuela, Vietnam, Xhamaika dhe shtete te tjera (operatorët që janë përmendur në Zonën promo nuk përfshihen në shtetet e kësaj zone).

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, faqen tonë zyrtare www.albtelecom.al ku ofrohet suport me chat online, merr suport në WhatsApp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123

Përditësuar: 21 Dhjetor 2016