ALBtv Mobile

AT_web_banners_AT_web_870x155.jpg (1)

Këtë verë, me aktivizimin e Paketave të Miqësisë të dhurojmë Paketën ALBtv Mobile DHURATË me kanalet e Tring!

PAKETAT E MIQËSISË Paketa 800 Paketa 1100 Paketa 1400 Paketa 2000
Çmimi (Lekë)* 800 1100 1400 2000
Minuta drejt ALBtelecom Mobile 300 2000 2500 3000
Minuta kombëtare 300 2000 2500 3000
Minuta me ALBtelecom fiks 1000 1000 1000 2000
Minuta ndërkombëtare 10 60
SMS drejt ALBtelecom Mobile 300 200 400 3000
SMS kombëtare 400
SMS ndërkombëtare
Internet 1 GB 3 GB 6 GB 10 GB
SMS drejt 131 për regjistrim PM800 PM1100 PM1400 PM2000
ALBtv Mobile​ Dhuratë Dhuratë​ Dhuratë​ Dhuratë​

  1. Ky shërbim mund të shfrytëzohet nga të gjithë abonentët ALBtelecom Mobile me parapagesë ose kontratë.
  2. Shërbimi përdor një aplikacion mobile për streaming të përmbajtjes video,  i cili  mund të shkarkohet në Market Place ose Apple Store.
  3. Aplikacioni ALBtv do të përdoret nga abonenti duke vendosur një emër përdoruesi dhe një fjalëkalim, të cilët do të dërgohen me SMS në momentin e regjistrimit.
  4. Përdorimi i këtij shërbimi  është i aksesueshëm vetëm nga një pajisje njëkohësisht. Nëse deshiron të ndryshosh pajisjen me të cilën e përdor shërbimin (telefon apo tablet), dërgo një SMS me tekst Ndrysho pajisje në kodin e shkurtër 133 ose 134.
  5. Për të aksesuar shërbimin ALBtv Mobile ju mund të shfrytëzoni paketën DATA prej 6 GB, të cilën përfitoni automatikisht falas, si edhe çdo lidhje interneti (Hotspot, WI-FI,ADSL, VDSL etj) që ju dispononi.
  6. Paketa ALBtv Mobile DHURATË është e vlefshme deri më 30 gusht 2017.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me Chat online ose WhatsApp dhe Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Për t’u regjistruar në shërbimin e ALBtv Mobile, mjafton të përdorësh një nga mënyrat më poshtë:

- Nëpërmjet menusë Eagle Star, në *100#/Ofertat e Fundit/ALBtv

- Duke dërguar me SMS:

  1. Tekstin TRING në kodin e shkurtër 133 për paketat një mujore
  2. Tekstin TRING RA në kodin e shkurtër 134 për paketat me rinovim automatik

- Duke vizituar një nga dyqanet ALBtelecom

- Duke i telefonuar Shërbimit të Klientit në 123. 

 

Për të ndryshuar apo ridërguar fjalëkalimin e llogarisë:

- Dërgo një SMS me tekst Ndrysho fjalekalimin në kodin e shkurtër 133 ose 134

- Dërgo një SMS me tekst Fjalekalimi në kodin e shkurtër 133 ose 134

Vizion Plus
Living
Jolly HD
3  Plus
Smile
Tring Shqip
Tring Tring
Tip TV
KIDS
SuperRTL
Cartoon Network
Boomerang
Tring Max
Tring Super
Sofia
Tring Comedy
Tring History
Tring Planet
Travel Channel
Luxe TV
Food Network
TVSH Tokesore
Kanali 7
Click TV
BBF
Rai 1
Canale5
TGCom24
CNN International
BBC World News
World Fashion Channel
Tring Sport News
Tring Sport 1
Tring Sport 2
Tring Sport 3
Tring Sport 4

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 22 Shtator 2016