Shërbime të tjera

Lundro në internet duke u regjistruar në paketat e Internetit të ofruara nga ALBtelecom Mobile.

Zgjidh një nga paketa: Ditore , Javore, 1 GB, 4 GB, 8 GB duke dërguar mesazh në numrin 55755 një SMS me tekst p.sh "Ditore".

Ose mund të regjistrohesh nëpërmjet 100#/ Ofertat e fundit/ Paketat e internetit/ dhe përzgjidhni një nga paketat.

Gjithashtu, mund të kontrollosh sasinë e MB të mbetura duke dërguar një SMS me tekst "Balance" drejt 55755.

Për më tepër informacion rreth paketave kliko këtu.

Për të mundësuar internetin në aparatin tuaj celular ju duhet të kryeni konfigurimin e aparatit. Dërgoni SMS në numrin 54000 me tekstin: internet (hapësire) dhe modelin e aparatit tuaj, ose nëpërmjet menusë *100#/ Konfigurime/ Internet/ Regjistrohu.

Kur ndodheni në Shqipëri ju mund të bëni aktivizim/ çaktivizim të internetit nëpërmjet menusë ALBtelecommStar *100# / Konfigurime/ Internet/ Regjistrohu ose Ç'regjistrohu.

Ndërsa kur jeni në Roaming për të ç'aktivizuar shërbimin e internetit në Roaming formoni kodi *126# dhe butonin OK.

Në këtë mënyrë ju nuk mund të lundroni në faqet e Internetit. Shërbimin e Internetit në Roaming mund ta përdorin vetëm numrat me kontratë.

Për të bërë aktivizim të Internetit formoni kodin *125# dhe butonin OK.

Shërbimi aktivizim/ç'aktivizim i Internetit ofrohet falas.

Për më tepër informacion  kliko këtu.

Përditësuar: 22 Shtator 2016