Shërbimi 123

Gjej përgjigjen tënde tek 123…

Formo direkt numrin 123 nga telefoni fiks apo ALBtelecom Mobile, për të kontaktuar Shërbimin tonë të Klientit. Aty do të marrësh informacionin e nevojshëm për ofertat dhe produktet tona më të fundit, shërbimin e internetit apo për probleme të ndryshme që mund të kesh me numrin tënd fiks apo mobile.

Mënyrat e kontaktit:

  • Telefono tek 123 nga çdo numër ALBtelecom
  • Telefono tek +355 4 22 00123, +355 672000123, ose 04 22 00123 e 0672000123 nga të gjithë operatorët e tjerë kombëtarë.
  • Telefono +355 4 22 00123 nga jashtë vendit.
Përditësuar: 22 Shtator 2016