Oferta Festive me One Mobile + SuperFibra Internet apo IPTV Digitalb

453541699-870x155_article_shqip.jpg

Këtë fundvit, zgjidh të kombinosh numrin tënd Individual ONE Mobile me Kontratë e SuperFibra Internet apo IPTV dhe përfito:

🆓 6 Muaj Falas Internet ose IPTV në shtëpi

📺 TCL 4K Android TV 32” me ulje, kombinuar me SuperFibra

📱 Smartphone Samsung Galaxy Flip 4 per 5,100 Lekë në muaj, me planin Ultra Unlimited 150

📱 Samsung Galaxy A 53 per 1,660 Lekë në muaj, me planin Ultra Unlimited 50

🌍 Mbulimin më të mirë në të gjithë Shqipërinë

📡 Internetin më të shpejtë me fibër optike

Shpejtësia e Internetit(shkarkim/ ngarkim) Internet SuperFibra IPTV Digitalb Familjare
60/30 Mbps 1,300 Lekë 2,300 Lekë
100/50 Mbps 1,600 Lekë 2,600 Lekë
300 /50 Mbps 2,200 Lekë 3,200 Lekë
1024/100 Mbps 4,800 Lekë 5,800 Lekë

  • Oferta është e vlefshme për të gjithë abonentët Individualë One që kanë një numër mobile aktiv me kontratë, të cilët lidhin një kontratë të re SuperFibra, 24 mujore.
  • 6 muajt falas janë të shpërndara brenda periudhës 2 vjeçare të kontratës, si vijon: 3 muajt e parë të secilit vit kontraktual janë me pajtimin mujor 0 Lekë.
  • Instalimi për të gjithë abonentët e rinj në paketat SuperFibra është 1,500 Lekë.
  • Modemi dhe dekoderi jepen në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
  • Oferta është e vlefshme për periudhën promocionale 8 dhjetor 2022 – 31 janar 2023.    

Përditësuar: 2 Dhjetor 2022