Oferta Festive

870x155_Shqip.png

Këtë fundvit, zgjidh të kombinosh numrin tënd Individual ONE Mobile me Kontratë e SuperFibra Internet apo IPTV dhe përfito:

🆓 6 Muaj Falas Internet ose IPTV në shtëpi

📺 TCL 4K Android TV 32” me ulje, kombinuar me SuperFibra internet

📱 Smartphone Samsung Galaxy Flip 4 per 5,100 Lekë në muaj, me planin Ultra Unlimited 150

📱 Samsung Galaxy A 53 per 1,660 Lekë në muaj, me planin Ultra Unlimited 50

🌍 Mbulimin më të mirë në të gjithë Shqipërinë

📡 Internetin më të shpejtë me fibër optike

Për të aplikuar për SuperFibra Internet apo IPTV Tring kliko këtu

Për të aplikuar për SuperFibra Internet apo IPTV Digitalb kliko këtu

Përditësuar: 16 Dhjetor 2019